Zwart-wit als trouwthema « Huwelijk

Zwart-wit als trouwthema

Van de trouwauto tot trouwkleding en van de aankleding tot de bedankjes en trouwkaartjes, het thema zwart-wit is zonder al te veel moeite in alles door te voeren. Zelfs de taart kan in zwart-wit, of misschien zat jij eerder te denken aan zwart-witte cupcakes.

Decoratie

Prachtige witte bloemen in grote zwarte vazen. Zwarte servetten en witte kaarsen op tafel en grote zwarte strikken aan de stoelen. Wij zien het helemaal voor ons! Jullie ook? Denk ook aan zwart-witte ballonnen aan het plafond, witte lantaarns, met een zwarte tekst erop en een mooie, passende tafelloper. Wil je niet dat het allemaal te donker wordt op jullie stralende dag, neem dan wit als hoofdkleur en gebruik het zwart subtiel in de accenten.

Trouwkleding

Wat dacht je van zwarte jurken voor de bruidsmeisjes en jij als contrast in prachtig wit, met eventueel een zwart lint, of een zwarte strik?

Tip! Houd je van de sfeer van zwart-wit, maar mis je kleur op je bruiloft? Voeg dan één contrastkleur toe, zoals rood, limegroen, roze of zilver. Net weer iets anders, maar geweldig met zwart en wit.

Trouwfoto's in zwart-wit

Wil je jullie trouwthema helemaal doorvoeren, overweeg dan ook eens om jullie trouwfoto's in zwart-wit te laten maken. De emoties komen vaak net even anders uit in zwart-wit dan op een kleurenfoto en jullie als bruidspaar springen er echt uit, omdat er geen kleurige afleiding is om jullie heen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een serie zwart-wit foto's te laten maken, maar ook een aantal plaatjes in kleur te houden.

Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Het geheim van een goed huwelijk

Hartelijk bedankje

Een waar casino bij jullie op locatie

Voor de tweede keer volmondig JA!

Gerelateerde bedrijven