Liever geen vrijgezellenfeest « Huwelijk

Liever geen vrijgezellenfeest

Misschien kennen vriendinnen en familieleden je goed genoeg om te weten dat je een drankfeestje niet op prijs stelt, maar meld dit sowieso nog even duidelijk bij de ceremoniemeester of je beste vrienden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Geef eventueel ook aan wat je dan wel leuk zou vinden, zodat ze iets kunnen organiseren dat beter bij jou past.

Alternatieven

Natuurlijk hoeft een vrijgezellenfeest niet te bestaan uit feesten tot in de vroege uurtjes als jij dat niet wilt. Er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen als alternatief voor een heftig vrijgezellenfeest. Het belangrijkste is daarbij dat het bij de persoon past. Wat de één een suffe workshop vindt, is voor de ander een gezellige middag.

Zo kun je iets sportiefs gaan doen, zoals een bootcamp of skiën. Ook kunnen jullie gaan genieten van een dagje wellness of een uitgebreide pedicure. Wil je rustig bijpraten met je vriendinnen, dan kun je ook kiezen voor een workshop, een dagje pretpark of een gezellig etentje.

Overigens heeft ook niet iedereen zin in een alternatief. Zo kan het zijn dat je vrienden of familie niet leuk met elkaar omgaan en je daardoor een avondje met zijn allen niet ziet zitten. Misschien is het dan leuker om nog even met een beste vriendin op stap te gaan of met je zus uit eten; een ongedwongen uitje, zonder het label 'vrijgezellenfeest' te hoeven plakken. Ook prima toch?

Door Rinske van Rootselaar

Wensballonnen

 

Jordy zei:

Goed artikel: maar voor mensen die in Drenthe iets leuks zoeken: zie dan eens https://www.natuurlijknoorden.nl/bezoek-drenthe/trouwen/de-leukste-adressen-van-drenthe-voor-een-grandioos-vrijgezellenfeest/ We hebben echt getracht om leuk en goed aanbod te laten zien in Drenthe zodat er voor iedereen wel iets is wat de aankomende bruid of bruidegom leuk kan vinden!

Reageren

Gerelateerde artikelen

4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest

Fun & Beauty met vriendinnen

Het plezier van online casino's

Ideeën voor het opzetten van een afwijkend maar leuk vrijgezellenfeest

Gerelateerde bedrijven