Vrijgezellenfeest voor een zwangere bruid « Huwelijk

Vrijgezellenfeest voor een zwangere bruid

Lekker genieten met je vrienden of vriendinnen, voordat je moeder wordt en aan een heel ander soort genieten begint. Een vrijgezellenfeest voor de zwangere bruid is júíst super. Vooral als je er een ontspannen dag van maakt en de activiteiten aanpast op het zwangerschapstermijn.

Vraag de bruid

Informeer bij de bruid to be wat nog lukt en wat echt niet. Misschien wordt ze misselijk van kruidig eten of kan ze niet zo lang meer staan. Of probeer de informatie in een spontaan gesprek los te peuteren, zodat je alsnog een verrassingsfeest kunt geven. Daarnaast moet het natuurlijk gewoon een dag zijn die bij de bruid als persoon past.

Workshops

Workshops waarbij je kunt zitten zijn een uitkomst. Denk aan tapas maken, mooie taarten versieren, bonbons maken, sieraden creëren, decoratie voor in huis ontwerpen, servies beschilderen etc. Is bovenstaande voor jullie te degelijk, dan kun je natuurlijk altijd voor een wat spannendere workshop gaan en afsluiten met een goede barbecue.

Even lekker weg

Een boottocht met picknick, een avondje theater en lekker uit eten zijn ook ontspannen mogelijkheden . Of een high tea en wat te denken van een high chocolate. Allemaal ook weer afhankelijk van de zwangerschapsduur en hoeveelheid klachten, maar je hoeft zeker niet aan huis gekluisterd te zitten.

Fotoshoot

Bedenk een activiteit naar aanleiding van de zwangerschap. Bijvoorbeeld 'nog even relaxen' in een wellness center. Ook kun je mooie fotoshoot laten maken van de aanstaande bruid (en dikke buik!) met vriendinnen. Inclusief de foto's als super aandenken!

Tip! Plan niet teveel dingen op een dag en houd rekening met uitloop van de activiteiten, zodat jullie niet hoeven te haasten.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Dineke Bode Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest

Fun & Beauty met vriendinnen

5 Tips voor een feestelijke zwangerschapsoutfit

Het plezier van online casino's

Gerelateerde bedrijven