Dark_loader
Artikelen in de categorie Alles over trouwen « Huwelijk

Artikelen in Alles over trouwen

Large_trouwkaarten_uitnodiging

Met liefde verpakt

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Je kunt natuurlijk een mooi papiertje kopen en in de weer gaan met strikjes en frutsels, maar een bijzonder bruidspaar vraagt om een bijzonder pakje. Hoe maak je van je huwelijkscadeau al voor het uitgepakt is een ware eye-catcher?

Vaak lastig is het vinden van een leuk en passend cadeau. Weet je echt niets, vraag dan de ceremoniemeester naar...

Lees verder
Large_moeder-van-de-bruid

De moeder van de bruid

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Veel aanstaande bruiden betrekken hun moeder graag bij de bruiloft. Hierbij wat leuke dingen om samen met je moeder te doen als je je bruiloft aan het organiseren bent.

Zowel voor inspiratie als om de voorpret is het leuk om het eens te hebben over de bruiloft van je...

Lees verder
Large_trouwen-orchideeenhoeve_zwevendebloementuin

De ‘Zwevende’ Bloementuin

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Romantisch, kleurrijk en helemaal weddingproof… de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin in de Orchideeën Hoeve lijkt wel uit een sprookjesboek geslopen. Duizenden fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes vormen in deze tuin een magische bloemenhemel.

Een feestje voor je ogen en neus en natuurlijk de perfecte setting voor een magisch huwelijksfeest of een stijlvolle receptie....

Lees verder
Large_kleding_bruiloftgasten

Outfit voor de bruiloftsgast

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Iets wat al snel volgt op 'leuk, ze gaan trouwen!' is 'wat zal ik aan doen?'. Op een bruiloft kan gelukkig veel, maar met sommige dingen moet je toch een beetje uitkijken.

Geen te korte rok of spijkerbroek. Wel netjes, kleurrijk en comfortabel. Even wat tips op een rijtje! Kleur en print...

Lees verder

Geluk, gezelligheid, eerlijkheid en (onvoorwaardelijke) liefde. Het zijn de sleutelingrediënten voor een goed huwelijk. Waar het in de beginjaren lijkt alsof er nooit iets verkeerd kan gaan, kan dit in de loop der jaren best wat veranderen. Door nare voorvallen, zoals financiële problemen, sterf- of ziektegevallen en overspel, kan je relatie flinke beproevingen ondergaan.

Het hoeft allemaal niet zo ernstig te zijn; het kan ook gewoon de sleur zijn die toeslaat. Deze lastige periodes...

Lees verder
Large_trouwen_thuiskomst

Verras het bruidspaar bij thuiskomst

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Je hebt ze vast wel eens gehoord, verhalen van stellen die na de grote dag (on)aangenaam verrast werden bij thuiskomst. Sommige mensen zijn er zelfs een beetje bang voor en laten een dag van te voren alle sloten vervangen. Maar het kàn ook op een leuke manier!

Van bekertjes water op de trap en rijst door het hele huis, tot overal wekkers die samen af gaan en...

Lees verder
Large_trouwen_in_duitsland

Trouwen in een Duitse burcht

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Het is zover! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven! Maar hoe gaat de dag van jullie leven eruit zien? Het vinden van een geschikte trouwlocatie speelt uiteraard een belangrijke rol bij de planning van jullie bruiloft.

De locatie bepaald voor een groot deel de sfeer van de grote dag. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Koninklijk bruidspaar...

Lees verder
Large_vrijgezellenfeest_bruid

Spelletjes voor een vrijgezellenfeest

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Heb je een vriendin die bijna gaat trouwen en ga jij het vrijgezellenfeest organiseren? Super leuk! De bekende spelletjes gaan van redelijk braaf tot bijna gênant, maar het belangrijkste is dat het een onvergetelijke dag wordt die past bij de bruid in spe.

Het uitnodigen van de juiste mensen, een datum prikken en de dag vervolgens geheim houden is niet altijd makkelijk. Vervolgens...

Lees verder
Large_styling2

Lampionnen als decoratie of sfeerverlichting

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Ze veranderen elk saai en egaal gekleurd plafond in een ware eye-catcher en zorgen voor sfeervolle, gezellige verlichting. Papieren lampionnen zijn helemaal in en maken je locatie magisch!

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, effen, of juist kleurrijk, met een bepaald patroon, of in stijlvol wit....

Lees verder
Large_candlebags

Candlebags sfeerverhogend

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

‘Vergeet je zwembroek niet’ stond er vroeger vaak op de uitnodiging van verjaardagspartijtjes. En voor schoolreisjes moest je altijd een nat washandje en een goed humeur meenemen. Voor jullie trouwdag hoort deze laatste mededeling overbodig te zijn.

Een sfeervolle feestlocatie heeft grote invloed op de stemming van jullie gasten. Goede catering, muziek en entertainment zorgen voor de...

Lees verder