Dark_loader
Artikelen in de categorie Maak trouwen nog leuker « Huwelijk

Artikelen in Maak trouwen nog leuker

Large_win_een_droombruiloft_sbs

Win een droombruiloft

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Wil jij een gratis droombruiloft winnen, met alles erop en eraan, inclusief huwelijksreis en zakgeld? Dat kan! Meld je aan en wie weet zijn jullie eind september hét bruidspaar van het jaar.

Wil jij een droombruiloft winnen? Dat kan! Voor een nieuw programma voor SBS 6 zoekt Talpa stellen die dolgraag willen...

Lees verder
Large_goed_huwelijk

Tips voor een goed huwelijk

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Ieder getrouwd stel kan er mee te maken krijgen, de sleur in het huwelijk. Dit heeft helemaal niets te maken met hoe sterk de liefde voor je partner is en het kan de beste stellen overkomen. Wel is het heel belangrijk om iets te doen om de sleur te doorbreken.

Doen jullie dit niet, dan kan de verveling uiteindelijk wel je relatie de kop kosten. Lees vooral verder als je...

Lees verder
Large_na-het-trouwen

Niet vergeten ná je bruiloft

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Na een tijd van regelen en een geweldige dag feesten kom je opeens in rustiger vaarwater. Of toch niet, want na je bruiloft is er ook nog één en ander af te handelen. Schrik niet, het zijn nog maar een paar kleine puntjes.

Niet iedereen gaat direct na de bruiloft op huwelijksreis. Je loopt zo wel het 'gevaar' dat je gauw weer overgaat...

Lees verder
Large_taakverdeling_gezin

Eerlijke taakverdeling binnen het huwelijk

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Je bent net getrouwd en heel gelukkig met elkaar. Maar na verloop van tijd merk je dat hier enigszins verandering in komt doordat jij veel meer in het huishouden doet dan je partner. Herkenbaar? Hier heb je een paar tips hoe je verandering brengt in die verdeling.

Getrouwde stellen maken het meeste ruzie over de afwas. Niet zo gek aangezien de afwas een dagelijks terugkerende taak is....

Lees verder
Large_trouwen-orchideeenhoeve_zwevendebloementuin

De ‘Zwevende’ Bloementuin

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Romantisch, kleurrijk en helemaal weddingproof… de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin in de Orchideeën Hoeve lijkt wel uit een sprookjesboek geslopen. Duizenden fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes vormen in deze tuin een magische bloemenhemel.

Een feestje voor je ogen en neus en natuurlijk de perfecte setting voor een magisch huwelijksfeest of een stijlvolle receptie....

Lees verder
Large_tlc_say-yes-to-the-dress

Meld je aan voor Say Yes to the Dress

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Say Yes To The Dress Benelux komt dit jaar terug bij TLC. De serie bestaat uit acht afleveringen en komt in de zomer op zender. Om de kijkers tegemoet te komen wordt dit jaar een volledig Nederlandse versie geproduceerd. Brides-to-be kunnen zich nog opgeven.

Het derde seizoen van de populaire reality-serie wordt een volledig lokale versie en daarbij is ook gekozen voor een Nederlandse...

Lees verder
Large_trouwen_zwanger_trouwjurk

Trouwen en zwanger zijn

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Trouwen en zwanger zijn. Is dat handig of niet? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jezelf. Je zal een aantal dingen moeten laten zoals bepaalde voedingsmiddelen en de champagne. Daarnaast zal je waarschijnlijk wat eerder afhaken dan normaal.

Maar dit hoeft je zeker niet tegen te houden. Als je jezelf goed voorbereidt kun je prachtig trouwen en zwanger...

Lees verder
Large_winnaars_loveawardspublieksprijs

Landelijke winnaars Love Awards Publieksprijs

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Tijdens de feestelijke Award Uitreikingen van de Love Awards Publieksprijs zijn de landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd. De Award Uitreiking vond vanwege de overweldigende belangstelling plaats in een middag- en een avondsessie. De presentatie was in handen van Kim Kotter.

Tienduizenden mensen namen de moeite om hun stem uit te brengen. De landelijke winnaars werden berekend op basis van het...

Lees verder

Het zorgseizoen gaat alweer bijna van start. Op 12 november moeten alle zorgverzekeraars hun zorgpremies voor 2018 bekend hebben gemaakt. Tijd om je zorgverzekering eens goed onder de loep te nemen dus.

En denk er ook over na of je een verzekering voor jou alleen afsluit, of dat je je misschien wel...

Lees verder
Large_goedkoop_trouwen

Opties voor een goedkope bruiloft

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Het kan zomaar zo zijn dat jullie allebei niet zo romantisch zijn ingesteld en niet per se willen trouwen. Maar jullie vinden ook dat er financiële voordelen zijn als jullie wel in het huwelijksbootje stappen. Of er moet op korte termijn – om leuke of minder leuke – reden is om snel een verbintenis te doen. Wat doe je dan?

Je kunt ervoor kiezen om alsnog een bruiloft (en eventueel een feest) te geven, of je kiest voor een andere...

Lees verder