Dark_loader
Artikelen in de categorie Alles over trouwen « Huwelijk

Artikelen in Alles over trouwen

Large_trouwen_in_duitsland

Trouwen in een Duitse burcht

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Het is zover! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven! Maar hoe gaat de dag van jullie leven eruit zien? Het vinden van een geschikte trouwlocatie speelt uiteraard een belangrijke rol bij de planning van jullie bruiloft.

De locatie bepaald voor een groot deel de sfeer van de grote dag. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Koninklijk bruidspaar...

Lees verder
Large_vrijgezellenfeest_bruid

Spelletjes voor een vrijgezellenfeest

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Heb je een vriendin die bijna gaat trouwen en ga jij het vrijgezellenfeest organiseren? Super leuk! De bekende spelletjes gaan van redelijk braaf tot bijna gênant, maar het belangrijkste is dat het een onvergetelijke dag wordt die past bij de bruid in spe.

Het uitnodigen van de juiste mensen, een datum prikken en de dag vervolgens geheim houden is niet altijd makkelijk. Vervolgens...

Lees verder
Large_styling2

Lampionnen als decoratie of sfeerverlichting

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Ze veranderen elk saai en egaal gekleurd plafond in een ware eye-catcher en zorgen voor sfeervolle, gezellige verlichting. Papieren lampionnen zijn helemaal in en maken je locatie magisch!

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, effen, of juist kleurrijk, met een bepaald patroon, of in stijlvol wit....

Lees verder
Large_candlebags

Candlebags sfeerverhogend

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

‘Vergeet je zwembroek niet’ stond er vroeger vaak op de uitnodiging van verjaardagspartijtjes. En voor schoolreisjes moest je altijd een nat washandje en een goed humeur meenemen. Voor jullie trouwdag hoort deze laatste mededeling overbodig te zijn.

Een sfeervolle feestlocatie heeft grote invloed op de stemming van jullie gasten. Goede catering, muziek en entertainment zorgen voor de...

Lees verder
Large_geld_lenen_voor_bruiloft

Geld lenen voor je bruiloft

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Het moet de mooiste dag van je leven worden, maar helaas komen hier wel veel kosten bij kijken. Wil jij erg graag trouwen, maar heb je hier geen geld voor? Dan kun je overwegen om geld te lenen voor je bruiloft. Wij vertellen je wat de voor- en nadelen zijn van een lening en hoe je kunt besparen op je bruiloft.

Hoeveel een bruiloft kost, hangt natuurlijk helemaal af van jullie wensen en hoeveel gasten jullie uitnodigen. Gemiddeld kost een bruiloft...

Lees verder
Large_moeder-van-de-bruid

De moeder van de bruid

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Veel aanstaande bruiden betrekken hun moeder graag bij de bruiloft. Hierbij wat leuke dingen om samen met je moeder te doen als je je bruiloft aan het organiseren bent.

Zowel voor inspiratie als om de voorpret is het leuk om het eens te hebben over de bruiloft van je...

Lees verder
Large_geen_vrijgezellenfeest

Liever geen vrijgezellenfeest

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Vrijgezellenfeesten, je houdt ervan of je vindt het vreselijk. Maar hoe voorkom je zo'n goed bedoeld feest als je daar helemaal geen zin in hebt? Uitgedost en onder het genot van een flinke hoeveelheid alcohol gekke opdrachten uitvoeren voordat je in het huwelijksbootje stapt; sommige mensen vinden het hilarisch en onvergetelijk, maar niet iedereen zit er op te wachten.

Misschien kennen vriendinnen en familieleden je goed genoeg om te weten dat je een drankfeestje niet op prijs stelt, maar...

Lees verder
Large_bruiloftgasten

Don'ts voor bruiloftsgasten

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Wanneer je uitgenodigd bent voor een bruiloft is het soms lastig om te bepalen wat je draagt en doet en wat absoluut niet. Vooral als je nog niet zoveel bruiloften hebt meegemaakt.

Natuurlijk word je als gast niet (te) dronken tijdens de bruiloft en zit je niet te knikkebollen bij de ceremonie...

Lees verder
Large_trouwen_fletcher_huwelijkscadeau

Fletcher geeft een bruiloft weg!

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Aanstaande bruidsparen die één van de 70 Fletcher Hotels als trouw- of feestlocatie hebben gekozen, maken nu kans op hun huwelijk(s)cadeau! Na aanmelding via de website ontvangen zij het Fletcher Trouwen hart.

Deze nemen zij mee op reis naar hun grote dag. Bij het passen van de jurk, het uitzoeken van de...

Lees verder
Large_bruiloftgasten_absolutfotografie

Te gast op een bruiloft

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Het is altijd leuk om deel uit te maken van iemands grote dag, maar wat zijn eigenlijk de do's en don'ts op een bruiloft? Wat trek je aan en wat zeker niet? En waar moet je verder allemaal rekening mee houden?

Het is niet altijd makkelijk om gast te zijn. Er gelden nogal wat ongeschreven regels. Kleding Draag sowieso geen wit!...

Lees verder