De mooiste trouwkaarten op een rijtje « Huwelijk

De mooiste trouwkaarten op een rijtje

De keuze is ondertussen bijna onmogelijk geworden. Daarom helpen wij je graag een handje om die perfecte trouwkaart te vinden! We hebben de leukste trends en kaarten voor je op een rijtje gezet, zodat jij de allermooiste kaart binnen no time vindt.

Verschillende trends volgen elkaar snel op. Ook in ‘trouwland’ is er weer een aantal te gekke nieuwe trends en we kunnen niet wachten om deze met jullie delen.

Hout

Hout verwerken in je kaart is helemaal hot! Een mooie houten achtergrond of een leuk houten detail, geeft de kaart een extra dimensie. Zo kun je een blanco kaart gebruiken en daar een houten hart op plaatsen. Of je kiest voor een houten kader. Je kunt alle kanten op met deze trend. Je kunt de kaart een stoere en landelijke uitstraling geven, maar het is tegelijkertijd ook heel erg romantisch. Op Fuif.nl vind je kaarten met supergave houten details.

Pastel

Prachtige pastelkleuren komen ons veelvuldig tegemoet op verschillende kaarten. Er zijn onwijs veel manieren om de pastelkleuren terug te laten komen in jouw trouwkaart. Een favoriet is aquarel. Deze manier is heel trendy en maakt de kaart vrolijk en kleurrijk. Een super chique kaart om op te sturen naar je gasten. Een andere manier om de pastelkleuren te verwerken in jouw trouwkaart, is confetti. Een blanco kaart met schattige gekleurde stippen en een bijpassend lettertype is een eenvoudige, maar stijlvolle manier om jouw trouwkaart te pimpen.

Foto

Wil je jouw trouwkaart persoonlijker maken? Dan is een fotokaart wat voor jou! Kies een leuke kaart, die jij persoonlijk wilt maken. Het enige wat dan nog ontbreekt is een prachtige foto van jou en je partner, en de kaart is klaar om verzonden te worden. Ook in deze kaart kun je verschillende trends verwerken. Pastels, hout, kraft, alles is mogelijk!

Vintage

Wie denkt dat vintage ouderwets is, heeft het helemaal mis. Een klassieke kaart met een antieke uitstraling, vintage kaarten zijn super hip! Met aardetinten, kant en sierlijke lettertypes, heb jij al snel een prachtige vintage-trouwkaart. Kraftpapier is ook een mooi materiaal, waarmee jouw trouwkaart al snel die prachtige ‘antieke-look’ krijgt.

Zelf maken

Zit je vol inspiratie en ideeën? Maak je eigen trouwkaart! Kies een formaat en je kunt gelijk aan de slag. Op deze manier heb jij je eigen unieke kaart en voldoet je trouwkaart aan al jouw wensen. Bij Fuif.nl kun je heel gemakkelijk een eigen kaart ontwerpen.

Save the date

Een andere manier om je trouwdag aan te kondigen, is een save-the-date kaartje. Dit is een originele en leuke manier om ervoor te zorgen dat iedereen jouw trouwdatum vrij houdt, want je wilt natuurlijk dat iedereen bij deze mooie dag aanwezig kan zijn. Ook hierin is weer heel veel keuze, dus er zit vast en zeker een geschikt kaartje tussen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven