Terugkijken op jullie bruiloft: 3 mooie manieren « Huwelijk

Terugkijken op jullie bruiloft: 3 mooie manieren

Er bestaan gelukkig meerdere manieren hoe je dit kunt doen. Hieronder hebben we een aantal manieren op een rij gezet waarbij je terug kunt kijken op de dag van je leven.

1. Een trouwboek maken

Een bruiloft is letterlijk en figuurlijk een dag voor in de boeken. Het is dan ook een leuke manier om jouw bruiloft terug te laten komen in een boek. Zo kun je bijvoorbeeld de mooiste foto’s verwerken in een boek. Ook kun je de leukste verhalen van de bruiloft in dit boek verwerken. Je kunt dit boek volledig zelf samenstellen: zelfs het thema van de bruiloft kun je in dit boek terug laten komen. 
Herinnering aan trouwdag

Je kunt vervolgens dit boek geven of uitlenen aan jouw gasten die ook aanwezig waren op de bruiloft, zodat iedereen op zijn eigen manier en in eigen tijd weer de bruiloft kan herbeleven. Je eigen boek maken bij Bookadew is zo gepiept, waardoor jij binnen no time weer opnieuw kunt genieten van jouw bruiloft. Het voordeel van een boek is dat het een leuk, fysiek cadeau is voor zowel jouzelf als voor jouw gasten. Bovendien kun je een boek er heel eenvoudig bijpakken om deze weer even door te bladeren.

2. Aftermovie laten maken

Ben je van plan om naast foto’s, jouw bruiloft ook in video vast te laten leggen? Dan kun je van deze video’s ook een leuke aftermovie maken. Je kunt in de aftermovie de meest mooie, leuke én meest emotionele momenten terug laten komen. Iedere keer wanneer je deze video terugkijkt, ben je weer eventjes voor een moment terug op de bruiloft.
Op huwelijksreis na bruiloft

3. Ga op huwelijksreis

Het is ook belangrijk om met z’n tweeën terug te kijken op de bruiloft. Een leuke manier om dat te doen is door op huwelijksreis te gaan. Door zo’n reis kun je met jouw partner terugkijken op de mooiste dag van jullie leven, onder het genot van een mooie zonsondergang aan zee of juist met een warme kop koffie bij de open haard. Ga tijdens deze reis lekker kletsen over de mooie momenten op de bruiloft. Bovendien is zo’n huwelijksreis de ideale manier om optimaal van elkaar te genieten nadat de bruiloft achter de rug is.

Reageren

Gerelateerde bedrijven