Dit neem je mee bij je huwelijksreis direct na je huwelijk « Huwelijk

Dit neem je mee bij je huwelijksreis direct na je huwelijk

Kort na het voltrekken van het huwelijk kiezen veel stellen voor een romantische huwelijksreis. Het ene stel kiest voor een zonnige bestemming binnen Europa, anderen maken de reis van hun dromen naar een bestemming als Afrika, Amerika of bijvoorbeeld Azië. De keuze die je hierin maakt zal afhankelijk zijn van de beschikbare tijd en het overgebleven budget na de bruiloft.
Wanneer op huwelijksreis

Er zijn een aantal zaken die je niet mag vergeten bij de huwelijksreis. Kies je voor een klassiek badpak in zwart, of ga je voor een sexy alternatief in rood? Neem je een galajurk mee voor een eerste diner als man en vrouw, of houd je het bij sportieve outfits?

Zorg dat je kleding past bij het weer op je vakantiebestemming

Het kan verleidelijk zijn het inpakken van de koffer voor de huwelijksreis snel en ondoordacht te doen; alle aandacht gaat immers uit naar de bruiloft zelf. Zorg er hierbij in ieder geval voor, dat je kleding meeneemt passend bij de weersomstandigheden op je vakantiebestemming. Daarbij wil je er deze week leuk uitzien voor je partner! Niet onbelangrijk, de foto’s die je maakt verwerk je wellicht in een fotoboek van de bruiloft als geheel. Reden genoeg om nog snel een nieuw zwart bikini broekje te kopen als het elastiek van je huidige bikini versleten is, een nieuw strandjurkje aan te schaffen en wellicht voor wat nieuwe jeans te kiezen. Shoppen doe je eenvoudig online; je hoeft er niet meer voor naar de winkel. Wel zo makkelijk, de laatste weken voor je huwelijk.
Meteen na bruiloft op huwelijksreis

Neem de juiste documenten mee op reis

Niet alleen is het zaak de juiste en leuke kleding mee te nemen op huwelijksreis; vergeet ook je persoonlijke documenten niet. Print de vliegtickets voor de zekerheid uit, als je ’s avonds na de bruiloft vergeet je telefoon op te laden. Zorg daarbij voor een kopie van je paspoort, vraag een internationaal rijbewijs aan en neem de documenten van je reisverzekering mee. Heb je momenteel geen lopende reisverzekering? Sluit er in dat geval altijd een af; het bespaart je veel geld. Medische kosten in het buitenland betaal je zelf, wanneer je geen reisverzekering afgesloten hebt.

Reageren

Gerelateerde bedrijven