Festivalbruiloft « Huwelijk

Festivalbruiloft

Eetkraampjes op een groot grasveld, optredens in de open lucht en een relaxte ambiance. Festivals zijn super! Met je eigen groep mensen lachen, muziek luisteren en plezier maken op blote voeten of slippers. Een perfect thema voor die bruid en bruidegom die een niet al te deftig feest willen, maar vooral graag dansend en lachend de zon onder zien gaan.

Foodtrucks

Foodtrucks of 'eetkraampjes' zijn sowieso al leuk voor op je bruiloft, maar helemaal wanneer je voor een festival-thema gaat. Kijk bijvoorbeeld eens op thefoodlineup.nl. De keuze is bepaald niet beperkt. Van vega tot vlees, van hartig tot zoet en van pizza en pasta's tot speciale en luxere gerechtjes vind je in het diverse aanbod van de verschillende foodtrucks. Maar je hebt ze ook met koffie, desserts en smoothies. 

De gezelligheid rondom de kraampjes en voertuigen is sfeerverhogend en levert leuke plaatjes op. Houd wel rekening met de ruimte voor deze wagens.

Omgeving

De beste plek voor een festivalfeest, is misschien wel een groot weiland. Tover het om tot een geweldige trouwlocatie met een grote partytent, lange, houten tafels met flinke veldboeketten erop, hooibalen met kussens om op te zitten, lampionnen, fakkels, houten wegwijzers en een gezellig kampvuur met eventueel dekens voor de koukleumen.

Tip! Zorg voor een goede band, die de sfeer erin houdt en de voetjes van de vloer krijgt, ook als je gasten dreigen in te dommelen bij het kampvuur.

Ook leuk, een fotobooth/fotohokje voor de gekke foto's op deze ontspannen dag. En denk bij het trouwbedankje eens aan een gepersonaliseerd festivalarmbandje.

Door Rinske van Rootselaar

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven