Cadeaubon in plaats van geld « Huwelijk

Cadeaubon in plaats van geld

Ben je zelf de bruid of bruidegom, dan zijn cadeaubonnen het ideale presentje om je ‘bruidspersoneel’ te bedanken. Je hebt immers mensen om je heen nodig. Denk aan jullie getuigen, ouders en ceremoniemeester. Hieronder tien bonnen-opties!

– VVV bon

Met een VVV bon heeft hde ontvanger alsnog een brede keuze. Je kunt deze bon namelijk op heel veel plekken, aan veel verschillende dingen uitgeven en hij blijft geldig.

– Bloemenbon

Verwacht je dat het bruidspaar veel bloemen krijgt en geef jij daarom liever later een bloemetje, of heeft het stel een specifieke smaak of allergie? Dan is een bloemenbon leuk en handig.

– Dinerbon

Heeft dit nog uitleg nodig? Een lekker etentje, wanneer zij maar willen! Altijd goed!

– Wellness bon

Vind je dat het pas getrouwde stel of het bruidspersoneel wel wat ontspanning heeft verdiend? (denken ze misschien altijd aan anderen?) Dan is een wellness-bon een super cadeau!

– Hotelbon / weekendje weg

Geen huwelijksreis voor deze newly weds? Misschien kun jij voor een mini-trip zorgen! Met deze bon kunnen ze toch zelf kiezen waar ze heen gaan.

– Belevenis bon

Er zijn altijd al dingen die iemand altijd al had willen doen. Er zijn verschillende sites waar je een klein avontuur cadeau kunt doen. Bijvoorbeeld parachute springen, racen op het circuit, of paardrijden op het strand.

– Bon babywinkel

Een baby op komst? Dan kunnen ze een tegoedbon van een babywinkel vast goed gebruiken!

– Bon musical

Een leuk, origineel uitje. Misschien is een musical- of theater-bon dan een idee. Wel even peilen of het bruidspaar hiervan houdt.

– Bon inrichting huis

Heeft dit stel net een nieuwe woning of gaan ze verbouwen, maar vind je het te lastig om zelf iets voor in huis uit te zoeken. Geef dan een interieur-bon! Zo geef je ze veel opties, maar toch specifiek voor hun toekomstige stulpje.

– Maak je eigen bon

Tot slot kun je je eigen, persoonlijke bon maken. Geef hem vorm op bijvoorbeeld www.bonnenfabriek.nl en geef een unieke cadeaubon met een persoonlijke tekst, inclusief feestelijke cadeauverpakking met confetti.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: 
projectwedding.com/photos

Romantisch

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Koop het ideale huwelijkscadeau

Gerelateerde bedrijven