Dark_loader
Wat zegt je horoscoop over jouw trouwdag « Huwelijk
Large_trouwen_horoscoop

Wat zegt je horoscoop over jouw trouwdag

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Planning

0

Reacties

Ben jij je bruiloft al druk aan het plannen? Of zit je nog hard na te denken over het juiste aanzoek? Wat doen al deze plannen met je? Zorgen deze trouwkriebels voor een echte bridezilla, of wil je juist een klein, simpel feestje?

Wat het dan ook is, je kunt altijd de schuld geven aan jouw sterrenbeeld. Want zo blijkt, je geboortedag bepaalt in zekere zin hoe jij gaat zijn als bruid. Ben je benieuwd wat jou te wachten staat als bruid? Of wil je als bruidegom goed voorbereid zijn op het gedrag van jouw bruid tijdens de huwelijksvoorbereidingen en natuurlijk op de grote dag zelf? Lees dan snel jouw daghoroscoop voor je trouwdag!
Trouwen Horoscoop

Ram

Op de trouwdag van een Ram ontkom je niet aan een stukje drama. Dit zie je ook gelijk al aan de jurk. In het hoofd van een Ram is zo'n bruiloft organiseren één regelrechte chaos. Maar de dag zelf zit ook vol met passie, spanning en opwinding. De Ram wil graag dat alles perfect is, maar dat is een lastige taak. Nog lastiger is het om bij de gasten de illusie te creëren dat het perfect is, terwijl er vast wel iets in de soep loopt!

Stier

Een stier gaat all the way! Deze trouwdag zal groots en uitbundig zijn. De jurk, het drinken, het eten, de bloemen, de locatie, alles moet en zal tot in de puntjes verzorgd zijn. Het mag best wat kosten, je doet het ten slotte maar één keer. Dat is een kenmerk van de Stier, romantiek. Dit komt omdat dit sterrenbeeld onder invloed staat van Venus. Dus kom maar op met de hysterisch grote jurk en de meest prachtige taart!

Tweelingen

As Tweelingen doe je zelf bijzonder weinig aan de bruiloft zelf, behalve zorgen voor een onvergetelijke dag voor, voornamelijk, jezelf. De rest laat je regelen door anderen. Organisatorisch talent en problemen oplossen, daar heb jij de perfecte ceremoniemeester voor gekozen, want zelf heb je daar absoluut geen zin in. Het enige wat jij van deze dag wilt is genieten en plezier maken. Een ding is zeker, de trouwdag van Tweelingen is altijd vernieuwend.

Kreeft

Voor jou als Kreeft is de bruiloft één grote organisatorische speeltuin. Je kunt al je talenten hierop loslaten. Je regelt je bruiloft tot in de detail zodat iedereen zich welkom en gezien voelt. Je zorgt voor mooie trouwgeloften in een romantische setting van de ceremonie. Daarnaast verzorg je een groots feest, die sprankelen, maar toch ook elegant is. Jouw bruiloft wordt door mensen gezien als "Speciaal".

Leeuw

Een Leeuw wil alles groots. Je moet bij de leeuw zoeken naar de populairste locatie, het grootste feest, de mooiste jurk en uiteraard laat je je gasten zoals het hoort even net te lang wachten op de bruid. Jij bent tenslotte het stralende middelpunt als Leeuw. Je geniet met volle teugen van alle complimenten die mensen je toewerpen over je jurk, je feestlocatie en je catering!

Maagd

Elk klein detail moet tot in de puntjes geregeld zijn. Elke stap wordt vastgelegd in een draaiboek en wordt tot op de seconde gepland. Alles moet perfect zijn, van de servetten, tot het servies, van juiste kousenband tot het juiste haarspeldje. Elk detail moet goed zijn. Jouw bruiloft als Maagd is stijlvol en praktisch.

Weegschaal

De Weegschaal wordt als sterrenbeeld beïnvloedt door Venus. Hierdoor moet het huwelijk tot in de details georganiseerd zijn. Een Weegschaal zorgt ervoor dat het tijdens deze belangrijkste dag van haar leven aan niets ontbreekt. Je zou deze dag zo in een tijdschrift kunnen beschrijven. Liefdesliedjes, bloemen, de geloften, de hele setting is tot perfectie gedreven. Waar de Weegschaal wel wat moeite mee heeft, de gastenlijst beperkt houden tot de ruimte die ze tot haar beschikking heeft.

Schorpioen

Jouw dag komt keihard binnen. Je hebt wat moeite om je tijdafspraken goed na te komen, hierdoor ben je fashionably late. Jij gaat niet voor alles in het standaard wit, jij kiest als Schorpioen levendige kleuren en uitbundige muziek. Jouw jurk is sexy, verleidelijk, exotisch misschien. En op deze dag eis je dat mensen jou behandelen als een prinses. Het is tenslotte jouw dag!

Boogschutter

Als Boogschutter gooit jij het over een hele andere boeg. Jij bezoekt die ene locatie voor je bruiloft waar jij en je partner echt nog een keer naar toe wilden. Het hoeft allemaal niet groots, als het voor jou maar speciaal is. Je bent extreem opgewekt deze dag, maar kiest voor een wat rommeligere bruiloft. Hij wordt niet strak gepland in een draaiboek, je ziet wel hoe het loopt. Zoals je in je hele leven flirterig bent met de situatie, zo ook met je trouwdag! Je geniet vol van deze dag en dat is ook duidelijk aan je te zien.

Steenbok

Jouw moderne met traditionele gemixte smaak maakt dat jouw bruiloft voor jong en oud aantrekkelijk is. Je moet wel je organisatietalent goed aanspreken, want met alle allergieën en dieetwensen is een gastenlijst van 150+ best lastig te managen. Maar op dat gebied is voor jou geen uitdaging te groot. Jouw bruiloft ademt klasse en finesse!
Maar een Steenbok verliest nooit het budget uit het oog!

Waterman

Bij een Waterman-bruiloft is werkelijk alles mogelijk. Alles moet origineel zijn, groots, meeslepend, creatief! Bij de trouwdag van een Waterman zullen de mensen achteraf zeggen: dit was een unieke bruiloft!

Vissen

En dan het huwelijk van een Vissen. Het is een echte prinsessenbruiloft! Niks mag er ontbreken, de koets, de parels, de tiara en de prachtige grote jurk. Na een bezoek aan een Vissenbruiloft zal iedereen weer geloven in "En ze leefden nog lang en gelukkig".

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven