Wil jij mijn getuige zijn? « Huwelijk

Wil jij mijn getuige zijn?

Bij deze een top 5 van leuke manieren om te vragen: 'wil jij mijn getuige zijn?'

1) Etentje

Plan een gezellig etentje bij jullie thuis met de getuige to be en laat de vraag op een bepaald moment 'tevoorschijn komen'. Wat dacht je van een zelfgemaakt etiket op de fles wijn die je ontkurkt, een vlaggetje met de vraag in het toetje, een eetbare tekst op de taart die je hem of haar voorzet of geef je gast een wijnglas of koffiebeker met 'wil jij mijn getuige zijn?' erop.

2) Aftellen

Leuk en creatief, maak zelf een aftelkalender die doorloopt tot aan jullie grote dag en zet op dè datum een leuk tekstje of rijmpje.

3) Een klein cadeautje

Koop een flesje wijn of doosje snoepgoed en stop daar de vraag bij. Extra origineel; maak zelf gelukskoekjes met een persoonlijke boodschap. Ook de pen waarmee de bewuste handtekening mag worden gezet of een schrijfblokje waarin deze kan worden geoefend zijn leuke cadeautjes. Zorg wel dat de bedoeling duidelijk is, vooral als je het cadeautje niet persoonlijk overhandigd.

4) Puzzel

Maak een kruiswoordpuzzel of ander soort breinbreker met als uitkomst de vraag. Je aanstaande getuige zal best even raar opkijken!

5) Tekst

Ben je beter met tekst dan met woorden? Geef je vriend/vriendin/broertje/zusje een (jeugd)foto die belangrijk voor jullie samen is en doe er bijvoorbeeld een (zelf bedacht) gedichtje bij of geef jouw getuige een chocotelegram. Voor de echte lekkerbekken!

Tip! Maak gebruik van een feestdag als dat toevallig zo uitkomt. Bedruk een kerstbal, vul een paasei of zet de grote vraag in een Sinterklaas gedicht.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven