Zonnig trouwen « Huwelijk

Zonnig trouwen

Ben je op zoek naar de maanden met het mooiste weer, dan zijn juli en augustus de toppers. In mei en juni heb je ook een vrij grote kans op zon, maar zijn de temperaturen over het algemeen nog wel iets lager. In september loopt het allemaal alweer iets terug, maar heb je nog kans op die laatste zonnestralen. Dit zijn overigens ook meteen de vijf meest populaire trouwmaanden bij elkaar.
Trouwen in de zomer

Huwelijksreis

Plannen voor een zomerse buitenland-bruiloft? Kijk dan eens op zonkalender.nl voor de zonnigste plekjes in jullie trouwmaand.

Ook ideaal voor de huwelijksreis. Zo is het in april op Hawaii meestal heerlijk, met een grote zonkans en zo'n 25 tot 30 graden. Op de Canarische Eilanden heb je met 20 tot 25 graden en een hele kleine regenkans ook een positieve voorspelling. En zo zijn er nog veel meer zomerse opties.

Zonnige uitstraling

Lijkt jullie grote dag niet erg zonnig te worden, haal dan de zon naar de bruiloft. Zorg voor veel bloemen en maak er een fleurige locatie van. Gebruik geel of oranje als hoofdkleur, zodat in ieder geval binnen de zon alvast begint te schijnen.

Tip! Probeer tussen de eventuele buien door toch naar buiten te gaan. Een dag waarop je echt volledig binnen moet blijven, komt niet vaak voor en ieder weerbeeld heeft zijn eigen charme op de foto.

Tref jij wel zo'n mooie, zomerse dag, zorg dan voor genoeg verkoeling of geef je gasten een goodiebag met bescherming tegen de zon. Denk aan zonnebrandcrème, een zonnebril een petje en een flesje water. Leuk en praktisch!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Annelies Bosch Fotografie

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven