Zo maak je je bruiloft 'eigen' « Huwelijk

Zo maak je je bruiloft 'eigen'

1 Thema

Zoek een thema dat bij jullie past. Denk aan een hobby die jullie delen, een favoriete kleur waar jullie meer mee willen doen of een mooie plek of geweldig land waar jullie allebei verliefd op zijn geworden.

Tip! Is deze gedeelde passie een ver buitenland? Je bruiloft daar plannen kan, maar wordt dit jullie wat te avontuurlijk, dan kun je die droomplek natuurlijk ook naar jullie bruiloft halen en alles in deze stijl plannen.

2 Muziek

Draai de favoriete liedjes of muzieksoort waar jullie om bekend staan en zoek als openingsnummer iets wat echt voor jullie staat. Misschien het nummer dat werd gedraaid tijdens die eerste ontmoeting?

3 Geloften

Wil je een extra speciaal moment creëren, schrijf dan jullie eigen trouwgelofte en verwerk daar eventueel een gedicht of een stukje van een liedje in. Ook kun je er juist een humoristisch stukje van maken.

4 Zelf aan de slag

Druk je eigen stempel op de bruiloft door niet alleen het brein achter de grote dag te zijn, maar ook iets zelf te maken of een sfeer te creëren. Dit geeft een extra 'eigen' gevoel. Maak decoraties, ontwerp een persoonlijk gastenboek, of stel je eigen trouwbedankjes samen. Denk er wel om dat je datgene op je neemt waar je goed in bent en probeer niet alles zelf te doen. Dat geeft onnodig veel druk.

5 Gemiste dierbare

Missen jullie iemand op deze grote dag? Herdenk deze dierbare dan op jullie eigen manier. Ook dit maakt de grote dag persoonlijk en niet te vergelijken met die van een ander.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Adfoto's

 Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen van WeddingFair

De hipste trouwwebshop van de Benelux

Een waar casino bij jullie op locatie

Specialisten in weddingstyling

Gerelateerde bedrijven