Knallend het huwelijk in « Huwelijk

Knallend het huwelijk in

Wat dacht je van een mooie, sierlijke vuurwerkshow op je bruiloft, als afsluiter, of juist als vermaak midden op de avond? Of wil je liever met een keiharde knal de dag afsluiten? Royal Fireworks geeft vuurwerkshows op bruiloften, zowel in Nederland, als in het buitenland. Ze regelen zelf de vergunningen, bouwen alles op en nemen het afval weer mee. Ook leuk, je kunt een letterbord met jullie initialen laten ontbranden met vuurwerk. En als je wilt, mag je zelf met een druk op de knop het vuurwerk laten beginnen.

Sterretjes

Is vuurwerk op jullie locatie niet toegestaan? Denk dan eens aan een milde versie: sterretjes! Het ziet er sprankelend uit, ze staan super op je trouwfoto's en het is weer eens wat anders dan bloemblaadjes. Overigens kun je de sterretjes ook bij aankomst of als decoratie van de bruidstaart gebruiken. Je hebt ze zelfs in de vorm van hartjes!

Tip! Om brandgaatjes in het tapijt te voorkomen, kunnen je gasten jullie ook buiten uitzwaaien met sterretjes. Wanneer het buiten donker is, geeft dit een extra mooi effect.

Een andere, onschuldige manier van knallen is het confettikanon. Leuke, lichtgevende alternatieven voor een oooooh-effect zijn ufo ballonnen, of ballonnen met LED-verlichting.

Lasers op je bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een ander soort spectaculaire show? Via Laserdream.nl kun je een lasershow laten uitvoeren op je bruiloft. Dit kan ook buiten en zelfs bij je thuis, zo lang er maar genoeg ruimte is. De kleurige laserstralen bewegen op jullie favoriete muziek. Als dat niet spectaculair is!

Door Rinske van Rootselaar

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Een waar casino bij jullie op locatie

Oplaten van gelukslampions

Gerelateerde bedrijven