Trouwen bij Flowers & Living « Huwelijk

Flowers & Living

Het Wegje 6
9479 PN Noordlaren

06 15162564
inge@flowersandliving.nl
www.flowersandliving.nl

Bij de mooiste dag horen de mooiste bloemen

Een bruiloft is een van de mooiste momenten in iemands leven. Een gebeurtenis waarbij speciale bloemen horen. Tegenwoordig wordt er steeds vaker uitgepakt en blijft het niet alleen bij een bruidsboeket en corsages voor de daggasten. 

Inge Mulder van Flowers & Living kan daar een creatieve bijdrage aan leveren door de bloemstyling af te stemmen op jullie persoonlijke wensen. Omdat elk bruidspaar uniek is en iedere trouwdag speciaal, maakt Inge bloemarrangementen voor ieder bruidspaar op maat. Dit kan enkel het bruidsboeket zijn i.c.m. bijpassende corsages, maar ook autoversiering en complete aankleding van de trouwlocatie.
Bruidsbloemen van Flowers and Living Noordlaren

Bloemstyling

Willen jullie graag alles tot in de puntjes gestyled? Hebben jullie een bepaald thema of een bepaalde stijl in gedachten? Bloemen zijn belangrijk om de juiste sfeer over te brengen. Romantisch, chique, modern, vrolijk: door de juiste bloemen, technieken en kleuren te gebruiken wordt iedere ruimte omgetoverd tot een droomlocatie. Denk bijvoorbeeld aan een kerk, een landgoed of misschien wel jullie eigen tuin.

Voor meer advies kom gerust langs bij Flowers & Living. Of nog liever, maak een afspraak zodat we alle tijd kunnen maken om te adviseren in de vele mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

15 januari: Bruidsevent Xsasa Haren

Rozen maken jouw trouwdag compleet!

Het bruidsboeket: de opties

Gerelateerde bedrijven