Trouwen bij Alta Trouwrijden Friesland « Huwelijk

Alta Trouwrijden Friesland

Westmeep 27
8862 DP Harlingen

06 30749293
folkertalta@hotmail.com
www.altatrouwrijdenfriesland.nl

Word op je trouwdag vervoerd in een stijlvolle elite auto uit de jaren ‘50

Mijn naam is Folkert Alta en ben woonachtig in Harlingen. Met de aanschaf van een mintgroene Cadillac Deville uit 1953 heb ik een jongensdroom kunnen realiseren. Amerikaanse auto's uit de jaren '50 hebben altijd mijn interesse gehad vanwege hun vormgeving en uitstraling. Alta Trouwrijden Friesland

Het mooie chroomwerk en de grote vleugels symboliseren de rock 'n roll periode van de jaren '50. De stilering was een gevolg van het feit dat de Amerikaanse bevolking gefascineerd was door de straalvliegtuigen en raketten. Auto's kregen toen dan ook steeds meer kenmerken van vliegtuigen en raketten: staartvinnen, granaathouders, luchtinlaten en steeds hoger wordende vleugels.

De statige Cadillac is voorzien van een 8-cylinder motor wat garant staat voor een fluisterstille rit. Hiernaast is deze Cadillac voor uw trouwdag zeer geschikt omdat het passagiersgedeelte zéér ruim is. Daarbij is het zeer wel mogelijk om een bloemenboeket op de motorkap en/of de hoedenplank te plaatsen.Alta Trouwrijden Cadillac

Om uw bruiloft, jubileum, rondrit, fotosessie of ander feestelijk evenement een extra tintje te geven kunt u deze auto inclusief chauffeur huren. Wij maken er met jullie graag een onvergetelijke en stijlvolle dag van waar je altijd met een goed gevoel aan terug zult kunnen denken.

"Het is een schitterende trouwauto en als bruidspaar hebben we prinsheerlijk op de ruime bank gezeten. De chauffeur is heel rustig en vriendelijk. Achteraf zouden we het zeker weer zo hebben gedaan en we kunnen Folkert zeker aanraden als chauffeur!"

Gerelateerde artikelen

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Op zoek naar een trouwauto

Het leukste vervoer voor je mooiste dag

Trouwen op Ibiza? Zo huur je de perfecte auto

Gerelateerde bedrijven