Trouwen bij D-Dreams Bruidsmode « Huwelijk

D-Dreams Bruidsmode

Kerkwerve 3A
4873 CE Etten-Leur

06 31931614
info@ddreamsbruidsmode.nl
www.ddreamsbruidsmode.nl

De Bruidsmodezaak voor Hem en Haar

Wij verkopen bruidsjurken en bruidspakken van bekende merken zoals Justin Alexander, Sincerity,Lillian West, Enzoani, Morilee, Tres Chis, Bianco Evento, Wilvorst en Roberto Vicennti.D-Dreams Bruidsmode

Service staat bij ons voorop. Wij zijn op afspraak geopend zodat we alle tijd en aandacht hebben voor de zoektocht naar jullie perfecte bruidskleding. Je kun bij ons in een ongedwongen sfeer en alle rust op zoek naar jouw droomjurk of droompak.

We nemen voor jou en je entourage alle tijd tijdens het genot van een bakje koffie of thee, de deur is bij ons altijd gesloten zodat we ongestoord met jou en jouw zoektocht bezig kunnen zijn.D-Dreams bruidsmode voor hem en haar

In onze winkel is voor ieder wat wils. Heb je een bepaald budget? Geeft dit bij ons aan, want ook hier houden we rekening mee.

Kom jij ook gezellig passen in onze winkel?

“In één woord: geweldig! D-Dreams Bruidsmode is erg persoonlijk in het contact waardoor je jezelf direct op je gemakt voelt! Yvonne helpt je erg goed in het maken van de juiste keuze. Niets is te veel gevraagd en alles is mogelijk!”

Gerelateerde artikelen

6 stijlvolle accessoires om je smoking helemaal af te maken

Trouwpakken van Rietbergh: dit is waarom je het wilt dragen!

Trends in trouwpakken 2023

Kleding voor de bruidskinderen

Gerelateerde bedrijven