Trouwen bij Trouwambtenaar Fenna « Huwelijk

Trouwambtenaar Fenna

werkzaam vanuit
Vught -

06 23302363
info@trouwambtenaarfenna.nl
www.trouwambtenaarfenna.nl

Jullie lovebirds als stralend middelpunt! Dat is mijn missie.

Wat te gek dat jullie gaan trouwen! JA, ik wil... een persoonlijke, frisse ceremonie met liefde, passie, humor en een beetje pit. Niet 'gewoon' een leuk verhaal. Gewoon is toch ook maar gewoon?! Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke ceremonie?Trouwambtenaar Fenna

Jullie liefdesavontuur

Hi lief bruidspaar, de ceremonie is het hart van jullie trouwdag. Die moet écht over jullie gaan. Samen met jullie dierbaren de liefde vieren. Jullie liefdesverhaal vertaal ik naar een unieke, persoonlijke speech met de juiste balans tussen een grote lach en ontroering. Rake woorden, grappige anekdotes en mooie herinneringen die levendig en met passie worden verteld. Eén ding is zeker: ik ga voor allesbehalve saai! Van bijzonder moment, naar onvergetelijke herinnering. 

Reuze benieuwd ben ik naar jullie plannen en wensen. Welke sfeer spreekt jullie aan, zijn er kinderen die een rol toebedeeld mogen krijgen, worden er ringen uitgewisseld? Er zijn genoeg keuzes te maken en ik denk graag met jullie mee. Alles is bespreekbaar.Fenna ceremoniespreker

Graag vier ik de liefde met jullie

Wie ben ik? Enthousiast, bevlogen en geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Feitje over mij: ik heb gewoond van Maastricht tot Tilburg tot Utrecht tot Amsterdam tot Vught, bij Den Bosch. Met liefde trouw ik jullie dus door heel Nederland, of daarbuiten. Overal hangt liefde in de lucht op jullie speciale dag!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we of we die klik voelen. Als we een match zijn, dan gaan we er samen een feestje van maken!

Neem vooral een kijkje op mijn site en mijn Instagram of stuur een berichtje via mijn contactformulier 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten! 

Lieve groet,
Fenna

“In ieder bericht, in ieder woord, voel je Fenna’s energie! Ze is doortastend, weet de gevoelige snaar te raken en voelt dusdanig in en met alles mee, dat ze echt een onderdeel werd van ons liefdesverhaal. Met de nodige dosis humor vertaalt ze onze levenservaringen en levenslessen in een levendige speech”.

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven