Trouwen bij Sems « Huwelijk

Sems

Gouverneursplein 36
8911 HH Leeuwarden

058 2162214
info@semsleeuwarden.nl
www.semsleeuwarden.nl

Trouwen bij Sems in Leeuwarden

Sems, gesitueerd in het hartje van Leeuwarden, bevindt zich in een compleet gerestaureerd monumentaal pand. Het is een prachtige locatie voor een diner, receptie of huwelijksfeest.

Sems Leeuwarden Huwelijk

Vanuit de intieme ruimte met mooie hoge plafonds kijkt u uit over het Gouverneursplein. Daarnaast is aan de ruimte een open keuken verbonden die eventueel af te sluiten is van het geheel.

Receptie

Na de huwelijksvoltrekking kunt u bij ons een toast uitbrengen samen met familie en vrienden en gasten, dit kan zomers buiten op het terras of in onze ruimte boven. Vanaf 100 personen kunnen wij ook beneden ons hele restaurant gebruiken voor de receptie, diner of feest.

Diner

De ruimte biedt vele mogelijkheden voor zowel diner als feest, zo kunt u dineren aan gedekte tafels maar u kunt bij ons ook eten in de vorm van een "walking diner" dit houdt in dat de ruimte naast de tafels en stoelen wordt ingericht met hoge tafels en hoge stoelen met sta-tafels, een iets informelere sfeer. De gerechten worden in de keuken bereid door de chef en door de gasten opgehaald in de keuken, zo krijgt u meer roulatie onder uw gasten.

Sems leeuwarden Trouwlocatie

Feest

Na het diner een knallend feest? Ook dat is mogelijk, wij kunnen de ruimte naar uw wens indelen en zijn niet verbonden aan bepaalde sluitings tijden. Wilt u een band, dj of saxofonnist wij hebben de contacten!

Let's sems!

En naast de mogelijkheden op het gebied van een huwelijksfeest bekijkt u ook onze overige arrangementen

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijk_in_friesland_2018

Trouwen in Friesland

Large_c1

Boutique Hotel Catshuis opent haar deuren in Leeuwarden

Gerelateerde bedrijven