Trouwen bij Indah Visagie « Huwelijk

Indah Visagie

Karolingersweg 70
3962 AK Wijk bij Duurstede

06 49834853
josevanderlinden1@gmail.com
www.indahvisagie.nl

Je hebt “JA” gezegd! Daar komt de BRUID!

Stralen op je eigen bruiloft! Dit wordt jouw moment!  Ik zal er alles aan doen om  jou een Bridallook te geven waar je je vooral prettig en heel speciaal bij voelt! Mijn specialiteit is een Naturallook dus geen Pancake masker. Maar een gewaagde look vind ik ook heerlijk om te creëren. 

Bruidsmake-up Utrecht

Uiteraard mag een mooi bruidskapsel ook niet ontbreken en daar kan ik ook zeker voor zorgen om jouw bridallook compleet te maken!

En dan de blik in de spiegel, dat is een magisch moment… Mijn passie is jou te laten stralen op deze bijzondere dag. Dit doe ik met eerlijke producten, geheel dierproefvrij, Vegan, dermatologisch getest en vrij van parabenen. 

Proefafspraak

We maken 6-8 weken voor de bruiloft een proefafspraak waarin we samen kijken wat bij jouw past en waar jij je goed bij voelt, want dat vindt ik het allerbelangrijkst. Ik kom altijd op locatie, dit om het zo comfortabel mogelijk te laten zijn, ook op de dag zelf. Mijn ervaring is dat het moment van visagie en hairstyling een Zen moment is; even rust voor alle drukte begint. Buiten dat het een rustmoment is, vind ik humor ook erg belangrijk, dat doorbreekt de spanning van de dag.

Bruidsvisagie Utrecht

Ook is het mogelijk om bruiloftsgasten, bruidsmeisjes, bruidsjongens te voorzien van een visagie of hairstyling. Ook is Grooming upcoming: de bruidegom voorzien van heerlijke huidcreme, een poeder of een lekker ruikende baardolie.

Wat mijn tarieven aangaat ben ik heel transparant en deze zijn te vinden op mijn website.

Indah Visagie huwelijk.nl

Lieve bruidsparen ik hoop dat ik een klein onderdeel van jullie dag mag zijn. Graag maak ik een afspraak om dit met je te kunnen bespreken en hoe ik kan bijdragen om het mooiste moment van jouw dag te maken met een prachtige look.  

Liefs José

“Ik kan José zeker aanbevelen! Heel fijn hoe zij te werk gaat en met je meedenkt. Ze kijkt echt wat bij je past en voelt dat ook goed aan. José was heel meedenkend en flexibel. En daarnaast ook gewoon heel lief en belangstellend! Ik ben echt heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en heel gelukkig met het eindresultaat!”

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven