Trouwen bij Wellnessresort de Waterlelie « Huwelijk

Wellnessresort de Waterlelie

Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen

0594 632524
info@waterlelie.nl
www.waterlelie.nl

Neem de tijd om te onthaasten met je aanstaande bij Wellnessresort de Waterlelie. Wij zorgen dat jullie ontspannen verschijnen op de grote dag.

Het organiseren van een trouwerij is ontzettend leuk maar kan ook heel druk zijn. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij deze bijzondere periode in jullie leven en tijd te nemen voor elkaar.Wellnessresort de Waterlelie

Geniet bij de open haard

Ga een dag offline bij Wellnessresort de Waterlelie en kies voor pure ontspanning. Geniet van de gastvrijheid, de sfeer en alle unieke belevingen die de Waterlelie in Zevenhuizen te bieden heeft. Warm op in één van de negen verschillende sauna’s, koel af op het unieke Koelplein onder de brede waterval. Bubbel in de nieuwe Jacuzzi en trek lome baantjes in één van de zwembaden. Geniet tussendoor van een borrel, lunch of diner bij de open haard of op het terras.

gezichtsbehandeling de waterlelie

Couples massage

Boek een heerlijke couples massage, Hamam of een duo gezichtsbehandeling bij één van de ervaren professionals. Onze masseurs en schoonheidsspecialistes zorgen dat jullie er allebei stralend uitzien op jullie trouwdag. Kies voor de Face Cupping gezichtsbehandeling; een extra effectieve gezichtsbehandeling dankzij het gebruik van een speciale cupping techniek. Of trakteer de aanstaande bruidegom op een Face for Men gezichtsbehandeling.

Streeploos bruin

Eén van de voordelen van een Waterlelie dag is de mogelijkheid om streeploos bruin te worden op één van de vele ligbedden in de tuin. De medewerkers van de bediening serveren koude drankjes en heerlijke hapjes tot aan het ligbed terwijl u met een boek of trouwtijdschrift van de zon geniet. Schijnt de zon niet? Boek dan een sessie onder de zonnebank met speciale rainbow lampen.waterlelie beautybehandeling

Pasgetrouwd?

Ook na de trouwerij is het heerlijk om de tijd te nemen en na te praten over de mooiste dag van jullie leven. Gaan jullie niet op huwelijksreis? Kies dan voor een minibreak vlakbij huis en kom helemaal tot rust bij de Waterlelie.

Gerelateerde artikelen

15 januari: Bruidsevent Xsasa Haren

De laatste week voor je bruiloft

Schoonheidssalon bezoeken voor of na je bruiloft

Trouwen in Groningen

Gerelateerde bedrijven