Trouwen bij Aan de Zeven Alleetjes « Huwelijk

Aan de Zeven Alleetjes

Zeven Alleetjes 2
8011 CV Zwolle

038 4216080
info@aandezevenalleetjes.nl
www.aandezevenalleetjes.nl

Ja, ik wil! Bloemen op onze bruiloft

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! En wat leuk dat jullie bij ons terecht zijn gekomen! Bloemen regelen voor je bruiloft kan best lastig zijn.

Waar moet je rekening mee houden? Welke sfeer past bij jullie? Willen jullie alleen een bruidsboeket of een hele aankleding? Bij Aan de Zeven Alleetjes denken wij graag mee om jullie onvergetelijke dag compleet te maken.
Bruidsboeket bij Aan de Zeven Alleetjes in Zwolle

Bruidsboeket

Een bruidsboeket moet passen bij jullie persoonlijkheden en de sfeer/stijl van jullie bruiloft. Welke bloemen spreken jullie aan en welke juist niet? Zo is elk boeket uniek en helemaal eigen.

Corsage

Kiezen jullie voor een bruidegomscorsage? Mag deze eenvoudig zijn of wat meer uitgebreid? In een corsage verwerken we vaak dezelfde bloemen als in het bruidsboeket, zodat het allemaal bij elkaar past. Om de dag nóg feestelijker te maken kunnen de (dag)gasten ook corsages dragen.

Autoversiering

Jullie trouwauto is natuurlijk nóg meer een trouwauto als deze versierd is met bloemen. Hierbij zijn verschillende dingen mogelijk. Een mooi bloemstuk op de motorkap, een bloemenslinger of spiegelboeketjes. Wij denken met je mee!

Locatie aankleding

Bloemen op tafel bij de receptie, een mooie backdrop voor bij de ceremonie, een eyecatcher boeket bij binnenkomst, een mooie bloementoef op het welkomstbord. Het is vaak de kers op de taart als het gaat om het versieren van je trouw locatie. Hierin is heel veel mogelijk.

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tasje van bloemen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven