Trouwen bij Gemeente Groningen « Huwelijk

Gemeente Groningen

Kreupelstraat 1
9712 HW Groningen

14 050
info@groningen.nl
www.groningen.nl

Trouwen in Groningen - Gemeente Groningen

Er gaat niets boven trouwen in Groningen. Laat je verrassen door de stadse gezichten en de gevarieerde landschappen. Deze provincie heeft prachtige, unieke natuurgebieden: weidse akkers, moeras en heide wisselen af met meren, bossen en veengebieden. Geniet van de stilte op het platteland, ervaar de wildernis van het Waddengebied of beleef de tomeloze energie van de stad. 

In Groningen stap je van het ene uiterste in het andere. De diversiteit aan locaties zorgt ervoor dat je je dag helemaal naar eigen smaak kunt indelen. Daar waar de een kiest voor een prachtige tuin, zal een ander gaan voor een historische kerk, museum, boerderij of borg. En wat te denken van een hip jawoord ïn een oude fabriek, lounge of paviljoen aan het water. Op veel locaties is het mogelijk om buiten te trouwen.

Huis der Gemeente

De meeste gemeentes hebben een aantal aangewezen trouwlocaties. Vaak bieden ze daarnaast de mogelijkheid zelf een mooie trouwlocatie eenmalig aan te wijzen als Huis der Gemeente.  Verken de provincie en kies het decor dat bij jullie past. Veel plezier en succes met het maken van jullie keuze!

Op www.groningen.nl vind je meer informatie over trouwen in de gemeente Groningen.

Gerelateerde artikelen

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Trouwen in Groningen

Bruidegom, heb jij wel het juiste pak aan?

Jubileumactie bij De Bruidssalon

Gerelateerde bedrijven