Trouwen bij My Tuk « Huwelijk

My Tuk

Spreeuwenstraat 169
3815 ST Amersfoort

033 4720334
info@mytuk.nl
www.mytuk.nl

Bijzondere tuktuks van My Tuk als trouwvervoer

Misschien heb je ze wel eens door Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Soest of Leiden zien rijden: de tuktuks van My Tuk. Deze bijzondere tuktuks kunnen overal voor worden ingezet! Van trouwtuktuk tot feestvervoer  en van reclamewagen tot evenementenvervoer.My Tuk trouwvervoer

My Tuk is 6 jaar geleden opgericht door Mike van Veen. Mike begon met één Italiaanse Vespa tuktuk voor trouwvervoer in Amersfoort. Tegenwoordig zie je ze overal rijden! In de afgelopen jaren heeft My Tuk al meer dan 500 bruidsparen door Nederland heen gereden. Met behulp van een op maat gemaakte overdekte aanhanger komen de passagiers schoon en droog aan op elke locatie in Nederland.

Elke locatie

De tuktuks van My Tuk zijn Piaggio Calessino’s en zijn in beperkte oplages gemaakt. Daarmee ben je verzekerd van uniek vervoer! De tuktuks worden dan ook alleen gereden door eigen ervaren en servicegerichte chauffeurs. Het maakt niet uit waar je heen gereden wilt worden: een fotoshoot in het bos, op het strand of in het park is geen enkel probleem.

My Tuk

Mogelijkheden

Wist je dat de tuktuks ruim 60 kilometer per uur kunnen halen? Bovendien kunnen de wagentjes als cabrio rijden met mooi weer, en met minder mooi weer afgesloten worden. Je kunt natuurlijk naar wens de tuktuk versieren met ballonnen, slingers, bloemen of meer. Wil je op een unieke én voordelige wijze genieten van origineel (trouw)vervoer? U huurt al een tuktuk met chauffeur voor € 49,50 per uur! (excl. vervoerskosten vanaf Amersfoort en retour).

Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Large_auto_huren_ibiza

Trouwen op Ibiza? Zo huur je de perfecte auto

Large_trouwmagazine_huwelijk-in-utrecht

Trouwen in Utrecht

Large_decoratie_trouwauto

Maak je bruiloft compleet met Plakkunst

Large_trouwen_bakfiets_wecapture

Trouwvervoer, maar dan anders

Gerelateerde bedrijven