Trouwen bij De Blankehoeve « Huwelijk

De Blankehoeve

Beslotenveenseweg 2
9479 TL Noordlaren

050 4062765
info@blankehoeve.nl
www.blankehoeve.nl

Trouwen bij De Blankehoeve: Ja, ik wil!

De Blankehoeve, gelegen in de prachtige omgeving van het Noordlaarder en Appelberger Bos, is een officiële trouwlocatie waar u de mooiste dag van uw leven kunt beleven. Op een absolute zichtlocatie kunt u elkaar het jawoord gevend (binnen of buiten) en aansluitend feesten in onze verschillende sfeervolle ruimtes of op het zonnige besloten binnenterras.De Blankehoeve

Wilt u een traditioneel feest of geeft u er liever een eigen draai aan? Bij de Blankehoeve is nagenoeg alles mogelijk. Van een goed verzorgd tuinfeest met partytenten en een smakelijk BBQ buffet op houtskool bereid en ijskoude cocktails tot een dancefeest met DJ’s, live band of lekker genieten van onze verschillende buffetten. Het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Bruiloft van A tot Z

Alleen een receptie met het uitbrengen van een toost met champagne of prosecco en een keur aan smakelijke hapjes bestaat ook tot de mogelijkheden. Het is tenslotte uw feest! Tot uw beschikking staan het restaurant, de serre, de tolkamer, de gelagkamer en de Blankeweer-kamer. Deze ruimten bieden in totaal plaats aan 100 gasten voor het diner en ca. 200 gasten voor een receptie.

Omdat wij van mening zijn dat een huwelijksfeest maatwerk is maken wij graag met u een afspraak om uw wensen te bespreken. Hierbij houden we rekening met uw budget, wensen en voorkeuren.

Herberg

Bij mooi weer beschikken wij tevens over een tweetal terrassen met overdekte barbecue en buitenbar die plaats bieden aan 150 personen. Een geluidinstallatie is aanwezig met microfoon, Wifi (ook buiten), beamer en eventueel een kinderkamer waar de kleintjes kunnen rusten.

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en rond te kijken. Graag maken wij een afspraak met u zodat we alle tijd en aandacht hebben. Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen graag met u in contact.

Wacht u niet te lang met reserveren?
Tot gauw in De Blankehoeve!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwen_in_groningen_bruidsmagazine

Trouwen in Groningen

Large_trouwpak_bruidegom_stijlmeester_groningen

Bruidegom, heb jij wel het juiste pak aan?

Large_trouwjurk_stadskanaal_debruidssalon

Jubileumactie bij De Bruidssalon

Gerelateerde bedrijven