Dark_loader
Trouwen bij De Blankehoeve « Huwelijk
Staticmap?center=53.1289236,6.6499089&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=53.1289236,6

De Blankehoeve

Beslotenveenseweg 2
9479 TL Noordlaren

050 4062765
info@blankehoeve.nl
www.blankehoeve.nl


Ja ik wil !!! Trouwen in De Blankehoeve.

Herberg de Blankehoeve is een officiële trouwlocatie waar u uw ja woord kunt geven. In de prachtige omgeving van het Noordlaarder en Appelberger Bos, op een absolute zichtlocatie kunt u elkaar het jawoord geven en daarna aansluitend feesten in onze verschillende sfeervolle ruimtes of op het zonnige besloten binnen terras.

De Blankehoeve

Wilt u een traditioneel feest of geeft u er liever een eigen draai aan ?
Bij de Blankehoeve is nagenoeg alles mogelijk. Van een goed verzorgd tuinfeest met partytenten en een smakelijke houtskool BBQ buffet, ijskoude cocktails, tot een dancefeest met dj’s, een ruime keuze uit verschillende buffetten of live muziek, te veel om op te noemen.

Alleen een receptie voor uw gasten is natuurlijk ook bespreekbaar. Samen met u zorgen wij er voor dat uw huwelijksfeest een onvergetelijke dag zal zijn.
Omdat wij van mening zijn dat een huwelijksfeest maatwerk is maken wij graag met u een afspraak om uw wensen te bespreken waarbij we rekening houden met uw budget, wensen en voorkeuren.

Tot uw beschikking staan het restaurant, de serre, de tolkamer, de gelagkamer en de Blankeweer kamer, die in totaal voor een zittend diner plaats bieden aan ca. 100 gasten en een staand receptie aan 180 personen.
Bij mooi weer beschikken wij tevens over een tweetal terrassen die plaats bieden aan 150 personen.

Herberg

Een geluidinstallatie is aanwezig met microfoon, Wifi ( ook buiten ), eventueel een kinderkamer waar de kleintjes kunnen rusten en vanzelfsprekend mag u gratis overnachten in onze huwelijks suite en serveren wij u ook nog een champagne ontbijt erbij indien u uw bruiloft bij de Blankehoeve reserveert. Wacht u niet te lang met reserveren ? Tot gauw in de Blankehoeve !

 

 

Gerelateerde bedrijven