Trouwen bij Alles is nu « Huwelijk

Alles is nu

Utrechtsestraatweg 22
3958 BP Amerongen

06 48908837
info@allesisnu.nl
www.allesisnu.nl

Welkom

Jullie gaan je officieel verbinden met elkaar. Van harte gefeliciteerd met deze beslissing. Het is een eer voor mij om de liefde van mensen in woorden te omvatten. Ik houd ervan om mensen met elkaar te verbinden en jullie moment tot een persoonlijk en onvergetelijk moment te maken.Trouwambtenaar Utrecht

Volg je hart want dat klopt

Mijn naam is Astrid Koperdraat, en vanuit mijn motto “Alles is Nu” wil ik graag samen met jullie het leven vieren door te Doen, Beleven en Verbinden. De mooiste herinneringen maken vanuit het leven eerder en Nu. Een verhaal vertellen zoals jullie zijn met alles dat bij jullie leven hoort.

Geen standaard verhaal, maar een speech die zal verrassen, laat lachen en misschien ook wel een traantje wegpinken. Dus heb je geen zin in een saaie bruiloft? Laten we dan het feest van jullie verbinding niet starten bij de borrel maar al bij de ceremonie. Mag ik jullie vanuit Vertrouwen Verbinden?Astrid Koperdraat

Wie ben ik?

Ik ben een mensenmens. “ What you see is What you get”. Ik word door anderen omschreven als authentiek, spontaan, enthousiast, warm, verbindend, creatief en flexibel. Het werken als (zelfstandig) trouwambtenaar geeft me balans in mijn werkend en persoonlijk leven. Als zelfstandig trainer bij het Veteraneninstituut mag ik invulling geven aan hen die mentale kracht nodig hebben. En als trouwambtenaar bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug mensen verbinden.

En dan nu ook als zelfstandig trouwambtenaar. Ik voel me een gezegend mens. En een bezig bijtje, dat hoor ik nogal eens. Dat klopt! En daar word ik gelukkig van. In die positieve energie ben ik op mijn best. Want; wat ik vooral belangrijk vind is dat jullie je thuis voelen bij mij. Graag maak ik kennis om te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Als jullie na onze vrijblijvende kennismaking, naast voor elkaar, ook voor mij kiezen dan gaan we verder samen op weg om te zorgen dat jullie ceremonie met liefde verzorgd wordt. (Bijna) Alles kan en niks is gek genoeg, want het is jullie dag! Vrienden, (jullie) kinderen of ouders kunnen we, indien gewenst een rol geven tijdens de ceremonie.

LGBTQ+

Een huwelijk tussen man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man. Ik ben er trots op dat we in Nederland ook mensen van het gelijke geslacht met elkaar officieel mogen verbinden en verzorg dus met alle liefde jullie ceremonie.

Willen jullie een bruiloft om nooit te vergeten, of ben jij op zoek naar een ceremoniële spreker? Neem dan contact met mij op.

“Wat hebben wij en onze gasten genoten van de ceremonie!! Wat heb je dat prachtig gedaan en gezegd! Iedereen had het erover, zo geweldig! Dankjewel daarvoor, en fijn je te hebben leren kennen!”

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

De rol van de trouwambtenaar

Gerelateerde bedrijven