Trouwen bij Puur Couleur « Huwelijk

Puur Couleur

Woudweg 7
9257 RM Noord Burgum

06 10997170
info@puurcouleur.nl
www.puurcouleur.nl

Puur Couleur:  Bruidskapsels & Visagie

Bij een bruidskapsel is jouw wens het belangrijkst. Een van de mooiste dagen van je leven er op je mooist uitzien, dat is ons streven. We verzorgen graag op persoonlijke wijze je bruidskapsel en visagie. We nemen alle tijd voor je.

We werken met natuurlijke make-up dus ook voor dames met een gevoelige huid. Wanneer je fijn haar hebt maar toch graag een volle bos wenst, hebben we mooie haarstukjes, van natuurlijk haar.Puur Couleur

Uniek voor jou

Wij creëren jou prachtige look aan de hand van jouw wensen en onze natuurlijke cosmetica. Op de bijzondere dag zelf is het mogelijk dat we je bruidskapsel bij je thuis verzorgen, zodat je geheel in een ontspannen sfeer aan je dag kunt beginnen. Ook je partner, moeder, schoonmoeder, bruidsmeisjes, zussen en andere familieleden kunnen bij ons terecht.

Proefsessie

Voor de proefsessie is het handig dat je bij ons op de salon komt, zodat we alle kleurtjes en benodigdheden bij de hand hebben voor je. Tevens hebben we bruidsaccessoires in ons assortiment.

Puur Couleur bruidsvisagie

We bieden verschillende arrangementen aan zodat er voor elk budget wat wils is. Je wilt graag goed verzorgd worden en je nergens druk om hoeven te maken je hebt iemand nodig die samen met jou een prachtige look vindt die uniek is voor jou…

"Goede adviezen, flexibel en een prachtige look op onze bruiloft! Haar en make-up precies passend bij de jurk, fantastisch! Mooi en toch helemaal mezelf. Bedankt"!

Gerelateerde bedrijven