Trouwen bij Kimagestyle « Huwelijk

Kimagestyle

Bruidsstyliste
in De Bilt

06 33806746
info@kimagestyle.nl
www.kimagestyle.nl

Bruidsmake-up en haarstyling aan huis

Daar komt de bruid… gefeliciteerd met je bruiloft!

kimagestyle

Kimagestyle zorgt ervoor dat jij op je huwelijksdag het stralende middelpunt wordt!

Op je trouwdag is er maar één bruid, en dat ben jij. Voor jou zet ik dan ook alles in om je droomtrouwdag waar te maken. Zodat jij straks met prachtige bruidsmake-up en een beeldschoon, verfijnd bruidskapsel ‘ja’ kunt zeggen tegen je geliefde. Ik houd ervan om persoonlijk advies te geven en mensen te laten stralen door kleding, kleur en make-up. En daardoor iemand zelfverzekerd te laten voelen.

Ik vind het super bijzonder om mee te helpen aan een onvergetelijke bruiloft, door de bruid thuis met bruidsmake-up op te maken. Het voelt zo intiem en ik kan echt iets voor iemand betekenen. Met mijn passie voor visagie en styling accentueer ik je beste punten en laat ik je stralen. Sinds 2011 verzorg ik bruidsmake-up en bruidskapsels voor bruiden van alle leeftijden en types.

Waarom bruidsmake-up en bruidshairstyling bij Kimagestyle?

  • Gezellige en ongedwongen sfeer;

  • Persoonlijk bruidsadvies, waarbij ik je mooiste punten accentueer;

  • Mogelijkheid om ook je bruidskapsel te laten verzorgen;

  • Kimagestyle komt bij je thuis op de dag van je bruiloft;

  • Make-up en hairstyling die de hele dag perfect blijven zitten, zodat je zorgeloos de dag van je leven kunt beleven!;

  • Bruidsmake-up en bruidskapsel die je prachtig op trouwfoto’s laten staan;

  • Ook bruiloftsgasten of familieleden zoals je getuigen, moeder, vriendin of zus kunnen bij Kimagestyle worden opgemaakt, zodat iedereen kan stralen op jouw trouwdag;

  • Handige tips over visagie en haarstyling die je ook ná de grote dag laten stralen.

kimagestyle bruidsstyling

Proefsessie bruidsmake-up en hairstyling

De ene bruid houdt van een naturelle uitstraling, de andere verrast haar aanstaande graag met een gewaagde look. In de thuisstudio van Kimagestyle in de Bilt kijken we tijdens de proefsessie bruidsmake-up naar jouw wensen als bride-to-be en naar wat jou laat stralen. Ook laat ik je zien hoe je bruidsmake-up goed blijft zitten, met speciale producten.

We houden de proefsessie bruidsmake-up en hairstyling voor je trouwdag dit kan 2 maanden van tevoren maar ook een half jaar als jij dit prettig vindt. Tijdens de bruidsstyling proefsessie bespreken we uitgebreid jouw wensen en verwachtingen als aanstaande bruid. Wat vind je prettig qua tijdstip, locatie, welke kleuren zijn verwerkt in je trouwjurk en bruidsboeket?

Hebben jullie gekozen voor een thema? Samen kijken we waar jij je fijn bij voelt en wat het mooist bij je past. We oefenen met je kapsel, heb je zelf al een bruidssluier, grote bloem of andere accessoires? Neem ze mee, of maak er een foto van zodat we kunnen kijken wat het mooiste bij je bruidskapsel past. Wil je eventueel haarextension dan kan dat ook voor je bruidskapsel.

Jou laten stralen op je huwelijksdag, daar doe ik het voor!

"Kim heeft er op mijn trouwdag voor gezorgd dat mijn haar en make-up de hele dag goed bleef zitten. Een fantastische styliste die ook nog superlief, vriendelijk en ontzettend behulpzaam is. Het voelde zo goed, net alsof er een vriendin mee was, topper!"

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven