Trouwen bij Marall by Mar « Huwelijk

Marall by Mar

Blokdijk 34
1608 HG Wijdenes

06 44552860
info@marall.nl
www.marall.nl

GEFELICITEERD! Je gaat trouwen….

Op de dag dat je gaat trouwen wil je er op je mooist uitzien. Als Hair en Make-up Artist verzorg ik het hele bruidsarrangement. Ik luister graag naar jouw wensen om deze vervolgens uit te werken.Marall

Geheel passend bij de stijl van jouw gekozen jurk en eventuele accessoires zoals een sluier of haarsierraad, werken we samen naar een mooi eindresultaat met alleen de beste merken uit deze branche, zodat je de dag ontspannen kunt beginnen en jij de hele dag het stralende middelpunt zult zijn.

PROEFSESSIE

Heb je jouw jurk al uitgekozen? En misschien al een mooi thema voor de dag bedacht? Rekening houdend met jouw wensen en de details, gaan we tijdens een proefsessie jouw kapsel en make-up helemaal passend maken. Hierbij denk ik creatief met je mee, ben ik eerlijk tegen je en adviseer ik alleen dingen die bij jou passen.Marall bruidsmake-up

Wanneer je dit wilt, adviseer ik je ook over welke accessoires, of bijvoorbeeld extensions, nodig zijn om jouw look compleet te maken. Zolang het eindresultaat maar bij jou past en helemaal naar wens is!

Neem gerust een kijkje op mijn Instagram voor inspiratie, marianne_ligthart_marall en voel je vrij om naar mijn beschikbaarheid te vragen.

liefs Marianne

"Mijn haar en make-up waren helemaal perfect! Het heeft de hele dag goed gezeten. Ze heeft bijna de hele familie voor zien van make-up en een mooi kapsel. Echt fantastisch!!!".

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Fun & Beauty met vriendinnen

Gerelateerde bedrijven