Trouwen bij Angelique de Graaf Visagie « Huwelijk

Angelique de Graaf Visagie

Johanna van Woudelaan 54
1948 DE Beverwijk

06 10169793
info@angeliquedegraaf.nl
www.angeliquedegraaf.nl

Ik tover jou om tot de mooiste bruid!

Je gaat binnenkort trouwen en je zit al op Pinterest inspiratie op te doen hoe je er voor kan zorgen dat jouw haar gaat stralen op jouw mooiste dag. Ze zeggen vaak ‘als je haar maar goed zit’, maar het perfecte haar is toch wel het onderdeel dat jouw dag compleet maakt.Angelique de Graaf Visagie

Die prachtige Pinterest foto’s kunnen werkelijkheid worden! Maar wat past bij mij en hoe zit het met de bruidskapsel prijzen? Ik zal je meenemen in dit proces en let your hair shine!

Jouw perfecte bruidskapel heeft te maken met veel factoren. Je moet rekening houden met jouw haartype en gezichtsvorm. Daarnaast moet jouw bruidskapsel weer en wind kunnen overleven. In een proefsessie zullen alle opties worden besproken, maar het is belangrijk dat jij een idee hebt wat je mooi vindt.

Ik heb altijd tip naar de bruiden; maak een Pinterest bord met alle kapsels die er voor jou uitspringen! Je hoeft je geen zorgen te maken als jouw haar net iets dunner is, dan op de Pinterest foto’s. Wij kunnen elke droom kapsel creëren en dit kan je ontdekken bij een kennismakingmoment!Angelique de Graaf Bruidstyliste

Wat zijn de prijzen voor bruidskapsels en waar moet ik rekening mee houden?

Er verschillende bruidsarrangementen om jouw perfecte look te creëren.Elk pakket wordt afgestemd op jouw wensen! Het meeste gekozen pakket bestaat uit een kennismakingmoment waar we gaan kijken hoe ik jouw trouwdag compleet kan maken. Wil je krullen, stijl, los opgestoken of strak naar achteren? Samen gaan we jouw wens vervullen door het ideale kapsel te creëren. Wij kunnen naar meerdere opties kijken, zodat jij zeker weet dat je straalt met het kapsel.

Ik zal rekening houden met de lengte en structuur van je haar. Ben je bang dat je haar niet dik of lang genoeg is? Dit lossen ik op met extra haar stukken, zodat je haar net die sparkling krijgt die het nodig heeft. Om het extra fabulous te krijgen kunnen wij leuke details toevoegen aan jouw prachtige kapsel.

Als wij de perfecte look hebben gevonden, zullen wij dit zo creëren op jouw mooiste trouwdag. Deze bruidskapsel prijzen zitten in het pakket inbegrepen. Naast het bruidskapsel zit er nog méér in het pakket. Namelijk ook nog de bruidsmake-up, haar en huid producten en alle gebruikte materialen.bruidsvisagie Noord Holland

Maar er is meer bij te boeken…

Jouw kapsel moet natuurlijk de hele dag goed zitten. Ik kan de hele dag met jou meelopen of alleen begeleiden bij de fotoshoot. Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw haar.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je gewoonweg even kennismaken? Ga naar mijn site en kijk of het je aanspreekt wat je ziet. Tot liever mij eerst spreken? Dat is natuurlijk geen probleem. Neem gezellig contact met mij op. Laten wij samen jouw mooiste dag compleet maken. Hopelijk tot snel!

“Angelique heeft mij omgetoverd tot een prachtige bruid! Ze is professioneel en ook gezellig! Heeft oog voor de bruid en levert fantastisch werk!”

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven