Trouwen bij Briljant Wedding « Huwelijk

Briljant Wedding

Oranjestraat 112
2013 VJ Haarlem

06 19725753
briljantwedding@gmail.com
www.briljantwedding.nl

Weddingplanner laat jullie genieten

Het is zover, jullie gaan trouwen! Ik van Briljant Wedding zorg er dan ook voor dat jullie ultieme dag onvergetelijk wordt! Bij een bruiloft komt natuurlijk heel veel kijken en ik kan jullie met mijn pakketten garanderen dat alles op rolletjes zal gaan lopen!Briljant Wedding

Bij mij is alles mogelijk, niets is te gek! Met mijn ruime selectie aan leveranciers kan ik jullie de juiste diensten aanbieden. Uiteraard is jullie eigen inbreng meer als welkom, want het is natuurlijk jullie dag!

Styling van jullie bruiloft

Na al het werk voor het regelen van jullie bruiloft ontbreekt er nog één ding: de styling! Een groot onderdeel van jullie bruiloft die jullie dag zal bepalen. Daarom heb ik voor jullie een pakket klaar staan om ook hier jullie in te ontzorgen. Want het gaat er om dat jullie 100% kunnen genieten.

Het is erg belangrijk dat jullie bruiloft geheel naar jullie wensen wordt georganiseerd. Ik zal er dan ook voor zorgen dat jullie er optimaal bij betrokken worden, alleen dan meer met de leuke dingen dan de stress momenten want daar ben ik om het voor jullie op te pakken!Kiki van Dijk Briljant Wedding

Het is jullie dag, hier moeten jullie optimaal van genieten en daar ga ik voor zorgen! Neem zeker contact met me op!

“Wij hebben Kiki van Briljant Wedding ontmoet tijdens de open toptrouwlocatie route en hadden meteen een klik met haar. Kiki heeft een open, duidelijke en snelle communicatie. En daarnaast heeft ze styling in haar vingers zitten en werkt het uit tot in de kleinste details. Onze tip; Briljant Wedding…. DOEN!!”

Gerelateerde artikelen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven