Trouwen bij teamharryhummel « Huwelijk

teamharryhummel

Midstraat 85
8501 AG Joure

0513 415885
info@teamharryhummel.nl
www.teamharryhummel.nl

Bruidskapsel en visagie speciaal voor jou

Op jouw bruiloft wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Je hebt jouw droomjurk gevonden en de hele trouwdag is tot de puntjes geregeld, maar hoe zorg je er nou voor dat je de de hele dag straalt?

Voor jouw trouwdag wil je er op je best uitzien. De bruidsstylisten van teamharryhummel zijn je steun en toeverlaat; zij verzorgen het bruidskapsel en visagie tot in detail.
Bruidsvisagie Friesland

Deskundig advies van professionals

De kracht zit hem in de voorbereiding: ruim voor de grote dag stemmen wij met je af welke styling past bij de look die jij voor ogen hebt. Denk aan je bruidskleding, sieraden en haaraccessoires. Natuurlijk kun je rekenen op ons advies en inspireren we je graag met voorbeelden als je daar behoefte aan hebt. Wij geloven in het versterking van alle elementen die van jou een buitengewone bruid maken en willen daarom alles weten van de look & feel die bij jullie dag past.
Bruidsstylisten van Team Harry Hummel

Pure aandacht voor jou

Van onze professionle stylisten krijg je de aandacht die past bij misschien wel de mooiste dag van je leven. Deze aandacht begint al bij het intakegesprek en is er tot aan de uiteindelijke trouwdag. Die dag hoef jij alleen maar te genieten, want je weet precies wat je van onze specialisten kunt verwachten. 

Wil je graag dat we bij jou thuis of op de trouwlocatie jouw bruidskapsel en make-up verzorgen? Geen probleem, wij passen ons aan! De kapsels en visagie van moeder, zusjes, bruidsmeisjes, nichtjes en overige gasten kunnen wij ook uit handen nemen. teamharryhummel zorgt dat jullie stralen!

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Trouwen in Friesland

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven