Trouwen bij Glow by Debby « Huwelijk

Glow by Debby

Jan Sluytersstraat 7
7731 ML Ommen

06 12861446
info@glowbydebby.nl
www.glowbydebby.nl

Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere behandeling

Voor elke bruid is een bruiloft een cruciaal moment waarbij elk detail ertoe doet. Als ervaren visagiste en hairstylist, gespecialiseerd in luxe bruidsstyling, ben ik hier om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en vertrouwen te wekken op jouw speciale dag.Hair & Make-Up Artist Glow by Debby

Ik geloof dat elke vrouw mooi is, en het is mijn missie om jou dat gevoel te geven. Ik werk samen met bruiden om een op maat gemaakte make-up en hair look te creëren die is afgestemd op de individuele behoeften en die hun persoonlijkheid en huwelijksthema weerspiegelt.

Mijn diensten gaan niet alleen over make-up en haar; ze gaan over het creëren van ervaringen die je voor altijd bij zullen blijven. Of je nu een tijdloze uitstraling of een eigentijdse glans wenst, ik ben hier om jouw trouwdag onvergetelijk te maken.

Na een kennismakingsgesprek, maken we een samenwerkingsovereenkomst om de trouwdatum vast te leggen. Op deze manier zijn zowel jij als ik verzekerd.Bruidsstyling Glow by Debby

Proefsessie: een reis naar je droomlook

  • De proefsessie, die 6-8 weken vóór de trouwdatum wordt gepland, is jouw persoonlijke canvas. Dit kan tot 4 uur lang duren. We gaan allerlei “looks” creëren en we kijken wat jij mooi vindt maar ook wat bij jou pas en haalbaar is.
  • Inspiratie: neem foto’s en/of ideeën mee. We analyseren en selecteren de stijlen, texturen en kleuren die het meest bij jouw wensen passen.
  • Let op: proefsessies worden uitsluitend gepland van maandag t/m donderdag om toegewijde aandacht te kunnen bieden, aangezien de weekenden gereserveerd zijn voor huwelijksverplichtingen.

Op dit moment heb ik 4 verschillende bruidsarrangement pakketten die ik kan aanbieden. Elk pakket biedt verschillende mogelijkheden.

  • BASIS PAKKET € 350,00.
  • BRONZE PAKKET € 390,00.
  • SILVER PAKKET € 420,00.
  • GOLD PAKKET € 530,00.

Naast de pakketten, is het ook mogelijk om een los arrangement te boeken. Voor uitgebreide informatie kun je mijn website bekijken.Bruidsvisagie Glow by Debby

Elke bruid is speciaal!

Hier maak ik geen onderscheid in. Een speciale behandeling en belevenis is vanzelfsprekend bij elk pakket. Daarnaast ben ik heel flexibel en spontaan, ik hou van humor maar blijft gefocust, en hopelijk hebben we een “match”.

Voor meer inspiratie, kijk op mijn Instagram of Facebook

Liefs, Debby Bakker

“Debby heeft voor mijn trouwerij de make up en het kapsel verzorgd voor mij en mijn 2 dochters. Alles was perfect en we kregen veel complimenten. Bijna alles is mogelijk bij Debby, zeker een aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven