Trouwen bij Patrick van Elteren Catering « Huwelijk

Patrick van Elteren Catering

Lagestraat 11
4751 RX Oud Gastel

0165 518351
info@patrickvanelteren.nl
www.patrickvanelteren.nl

Laat je verrassen door Patrick van Elteren Catering

Een perfecte uitvoering van een bruiloft draagt enorm bij aan het geluksgevoel op die dag. Patrick van Elteren Catering is gespecialiseerd in het verzorgen van fantastische bruiloften. En dat gaat verder dan alleen catering. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van jullie trouwdag.

Patrick van Elteren Catering kan jullie en jullie gasten de mooiste dag van jullie leven bezorgen. Alles tot in de pefectie geregeld. Van aankleding, decors, muziek tot aan heerlijk eten geserveerd door ons vrolijke team.
Bruiloft catering Patrick van Elteren

Totaalbeleving

Het verschil tussen goed en uitstekend wordt volgens ons bepaald door passie. Zowel de passie voor de klant als de passie voor ons vak behoren tot de belangrijkste kenmerken van Patrick van Elteren Catering. De aandacht voor het kleinste detail merk je vanaf het moment dat je met ons werkt. 

De complimenten van jullie gasten zijn niet alleen gebaseerd op de bediening en kwaliteit van de catering. De hele entourage is van groot belang voor de totaalbeleving. Hieronder wordt bijvoorbeeld verstaan: sfeervolle aankleding, kleurrijke bloemdecoraties en verhuur van meubilair, tenten en fraai servies.
Bruiloft catering Patrick van Elteren

Zorgeloos genieten

Of het nu gaat om een lunch, huwelijksdiner, bbq-buffet of compleet verzorgd live foodconcept, wij informeren jullie graag over alle mogelijkheden. Jullie specifieke wensen i.c.m. jullie budget wordt door ons persoonlijk vertaald in een creatief en persoonlijk concept. Patrick van Elteren Catering neemt alle zorgen op zich, zodat jullie de vrijheid hebben om te genieten. Dankzij onze ruime ervaring is jullie trouwfeest in uitstekende handen.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsboeket_allinonefotografie_bloemen

Bloemen op je bruiloft

Large_rode_wijn_drinken_bruiloft

De ideale rode wijnen voor het huwelijk

Large_bruiloftstyling_kleur_floorfoto

Kleurstyling van jullie trouwdag

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Gerelateerde bedrijven