Trouwen bij Ben van de Taart « Huwelijk

Ben van de Taart

Smedenweg 42
2151 DC Nieuw-Vennep

06 30658899
info@benvandetaart.nl
www.benvandetaart.nl

Geniet nooit met mate!

Yes! Jullie gaan trouwen! Op jullie mooiste dag kan een hysterische of juiste heel sjieke bruidstaart natuurlijk niet ontbreken.Ben van de Taart

Bij Ben van de Taart ben je zeker op het juiste adres! Het kan mij niet gek genoeg namelijk. Hebben jullie al een leuk idee of zin om juist met mij hierover te brainstormen? Dat kan allemaal. Ik ben naast bakker ook grafisch vormgever, dus het totaal plaatje van de taart moet kloppen met jullie als bruidspaar, jullie locatie en aankleding.

Fondant, afgesmeerd met crème of ganache of juist bekleed met marsepein, ik werk met alles, want smaken verschillen tenslotte! Of wat dacht je van een Red Velvet Cake of Carrot Cake ? Origineel en fingerlicking good. 

Lactosevrij - Glutenvrij of zelfs suikervrij Ook hiervoor kunnen jullie bij mij terecht. Hoeft niet perse de hele taart met speciale ingrediënten? Dan kun je er ook voor kiezen om een bijpassend klein taartje te laten maken voor gasten die lactose- of glutenintolerant zijn.Ben van de Taart bruidstaart

Relaxt en gezellig, daar sta ik voor. Mooie, creatieve lekkere taarten en mensen blij maken! Ook voor sweettables kun je terecht bij Ben van de Taart! Denk hierbij aan mooi versierde donuts, oreobonbons, popcakes, macarons en ga zo maar door. The sky is the limit en ik denk graag met jullie mee.

Spreekt jullie dat aan? Dan hoop ik jullie snel te zien hier voor een ontmoeting en wellicht een schets en proeverij! Je kunt mij appen,bellen of mailen. Neem ook gerust een kijkje op mijn website!

Smakelijke groetjes,
Merlijn

"Merlijn heeft voor ons een prachtige en heerlijke bruidstaart gemaakt! Een geweldige toevoeging aan onze mooie dag!"

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Bruidstaart met smaak

Gerelateerde bedrijven