Trouwen bij Saveur Food & Events « Huwelijk

Saveur Food & Events

Vissersdijk 34
1601 LP Enkhuizen

06 34974493
info@saveurevents.nl
www.saveurevents.nl

Een trouwdag voor fijnproevers

Saveur is het Franse woord voor smaak. Smaak kun je op vele manieren interpreteren. Smaak vind je in wijnen, mooi servies, aankleding & styling en uiteraard eten. Maar smaak is ook iets heel persoonlijks. Saveur staat voor het gevoel van jullie smaak.

Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Jullie hebben vast al een idee van hoe jullie grote dag er ongeveer uit moet komen te zien. Mijn naam is Savannah en ik help jullie graag met het realiseren van al jullie wensen.
Trouwen op locatie in Enkhuizen

Saveur laat het je smaken

Horeca is een van mijn grootste passies, de mooie wijnen, eten wat daar goed bij past. Maar ook de avonden vol energie aan het werk zijn met een team dat maar één missie heeft, de gasten een prachtige avond laten beleven. Mijn doel is om jullie samen met jullie gasten volledig te laten genieten. Of dat nu is van een mooi aangekleed diner, een instagramable high tea, een luxe borrel of een uitgebreide picknick, Saveur laat het je op iedere gewenste locatie smaken. Specifieke wensen? Laat het vooral weten, ik ben niet bang voor een uitdaging.

Ik ben nieuwsgierig hoe jij jullie bruiloft voor je ziet. Ben jij benieuwd naar wat ik hierbij voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met Saveur Food & Events op. De koffie staat klaar!

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Kies de beste horeca koelkast voor een onvergetelijke buitenbruiloft

Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden

De DIY Wedding

Gerelateerde bedrijven