Trouwen bij Gemeente Wijk bij Duurstede « Huwelijk

Gemeente Wijk bij Duurstede

Karel de Grotestraat 30
3962 CL Wijk bij Duurstede

0343 595595
info@wijkbijduurstede.nl
www.wijkbijduurstede.nl

Trouwlocaties in Wijk bij Duurstede

Voor het sluiten van huwelijken maakt de gemeente Wijk bij Duurstede gebruik van de voormalige raadzaal die zich bevindt in het oude stadhuis aan de Markt. Het pand aan de Markt is in de jaren 1660 tot 1662 gebouwd.

Kasteel Duurstede is een sprookjesachtige locatie voor een huwelijk. In de eeuwenoude Donjontoren is op de bovenste verdieping de trouwzaal ’Het gulden Vlies’. Eventueel kan men in overleg ook buiten in het huwelijk treden op het kasteeleiland onder de Walnotenboom of in het Prieel/de Muziektent. De feeërieke kasteelruïne, omringd door de spiegelgladde slotgracht met de sierlijke zwanen en het omliggende park, vormen een romantisch decor voor een prachtige bruidsreportage.

In het pittoreske dorpje Cothen, vind je, even voorbij de molen en De Brink met oude fruitbomen (mooi voor de foto’s!), trouwlocatie Partycentrum Cothen. Je schrijdt binnen in een sfeervolle en zeer ruime entree waar je de gasten kunt verwelkomen. Dan is er een keuze uit drie ruime zalen.

Aan De Brink kun je terecht in de Protestantse Kerk, ook wel bekend als St. Agneskerk. De kerk biedt plaats aan 125 personen. Ook in het gemeentehuis en het Nederlands Hervormd Centrum Langbroek kan je terecht voor je huwelijksceremonie.

Bruidsmagazine

Gerelateerde bedrijven