Trouwen bij Gemeente Baarn « Huwelijk

Gemeente Baarn

Stationsweg 18
3743 EN Baarn

035 5481611
gemeente@baarn.nl
www.baarn.nl

Trouwlocaties in Baarn

Amsterdamse kooplieden en patriciërs lieten tot ver in de 18e eeuw weelderige zomerverblijven en jachthuizen bouwen op grote stukken land in Baarn. Paleis Soestdijk is er een prachtig voorbeeld van. Sinds januari 2013 kun je je huwelijk laten voltrekken op deze bijzondere plek.

Het is een letterlijke stap in de wereld van de Oranjes, waardoor je huwelijksdag een Koninklijke glans krijgt. Tussen Baarn en Hilversum vind je Groot Kievitsdal. Met meerdere zalen, terrassen en een extra dakterras kun je een feest op maat regelen. Restaurant Groot Kievitsdal is een aantrekkelijke open en zonnige locatie omgeven door bossen.

Bij Villa Berg en Dal is er voor bruidsparen gelegenheid zich in de parkachtige tuin te laten fotograferen. Berg en Dal, een prachtig monumentaal gebouw uit 1890 dat van binnen volledig is aangepast aan de eisen van deze tijd, functioneert nu als Centrum voor informatie en verdieping van Het Apostolisch Genootschap.

In eerste instantie was Kasteel de Hooge Vuursche een tijdelijke trouwlocatie. De animo voor dit exclusieve kasteel was echter dusdanig dat het kasteel zich nu mag scharen in het rijtje vaste trouwlocaties. Achter de fontein zie je de contouren van het luisterrijke kasteel, met direct boven de ingang het prachtige bordes waar je de gasten kunt ontvangen. Een locatie met allure.

Bruidsparen die houden van een open en natuurlijke sfeer zullen zich zeker thuis voelen bij Feel Good TentEvent. De schoonheid van de unieke locatie midden in de bossen van Lage Vuursche brengt een gevoel van pure vrijheid. Op deze bijzondere plek zijn alle faciliteiten aanwezig voor een buitengewone trouwdag. Kampvuren en fakkelverlichting larderen een sprookjesachtige sfeer van verrassing en verwachting. Het huwelijk kan buiten worden voltrokken; diner en feestavond vinden zowel in de feesttent als buiten plaats.

Tot slot kun je aan de Dorpsstraat in Lage Vuursche met zowel kleine als grote gezelschappen terecht bij Restaurant De Lage Vuursche. Zij bieden jullie diverse mogelijkheden om jullie onvergetelijke dag in te vullen.

Bruidsmagazine

Gerelateerde bedrijven