Trouwen bij Suits and ties « Huwelijk

Suits and ties

Koningsspil 6 B
7773 NK Hardenberg

0523 234041
info@suitsandties.nl
www.suitsandties.nl

Jullie gaan trouwen! Gaaf!

Wij gaan verder dan alleen het afleveren van maatkleding dat vanzelfsprekend als gegoten zit. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en hanteren betaalbare prijzen. Geen verrassingen achteraf! Zo weet je zeker dat je voor je maat trouwpak goed zit bij Suits and ties.

In een relaxte sfeer, met een lekkere bak koffie, ervaar je ons bijzondere brede aanbod van de mooiste stoffen, gewoon door te zien én te voelen. In een trouwpak van Suits and ties laat je je persoonlijkheid schitteren.Trouwpak op maat

Handgemaakt trouwpak op maat

Met een handgemaakt trouwpak omarm je dit kostbare moment in je leven. De bruidegom van nu neemt zijn bruiloft serieus, zonder de bruid te overschaduwen. Wij zorgen ervoor dat alle ogen ook op jou gericht zijn.

Een maat trouwpak is comfortabel. Je voelt je relaxed en zelfverzekerd – ook als je niet dagelijks in een pak rondloopt. Dat is zeker geen overbodige luxe op een spannende trouwdag. De stof hangt af van de persoonlijke voorkeuren, de locatie en het tijdstip van je bruiloft.Suits and ties huwelijk

Maak je trouwpak persoonlijk

Houd rekening met de jurk maar ook met de kleur van je ogen en haar. Zeker als je nadien je trouwpak wilt blijven dragen. Met accessoires kunnen we eindeloos variëren, geïnspireerd door de kleinste dingen. Maak je trouwpak persoonlijk. Door bijvoorbeeld je trouwdatum en jullie namen te borduren in je kostuum.

Wil je een speciaal trouwpak? Helemaal op maat gemaakt met unieke kenmerken. Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Suits and ties in Hardenberg. Wij maken hem graag voor je! In drie makkelijke stappen scoor jij je trouwpak: afspraak plannen -> samenstellen -> afpassen. Wij hebben jarenlange ervaring en scoren van onze klanten een dikke 9.

Weet dat onze maat trouwpakken in 95% van de gevallen niet duurder is dan € 495,- voor een 2-delig en € 695,- voor een 3-delig trouwpak.

Enjoy your day!

Suits and ties
Linda Bos
Carmen Habing

Gerelateerde artikelen

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Large_bruidsmagazines_huwelijk-overijssel_trouwblad

Trouwen in Overijssel

Large_bruidsmode_trouwjurg_weddingbyjeanet

Jullie en Jeanet: de ultieme match

Gerelateerde bedrijven