Trouwen bij Boonk Juwelier « Huwelijk

Boonk Juwelier

Grotestraat 188
7622 GS Borne

074 2665789
info@boonkjuwelier.nl
www.boonkjuwelier.nl

Boonk Juwelier in Borne helpt u graag aan een trouwring

Als u binnenkort het ja-woord aan elkaar gaat geven, bent u bij Boonk Juwelier-Horloger aan het juiste adres! Maar voordat dit kan gebeuren, moet er toch het een en ander worden geregeld, zoals de zoektocht naar een trouwjurk, trouwpak en een trouwlocatie. Niet te vergeten, mogen er ook trouwringen worden uitgezocht en daar kan onze juwelier u bij helpen.Trouwringen in Borne bij Boonk Juwelier

Leg de basis

Bent u op zoek naar stoere, chique of juiste moderne trouwringen? Wil de één graag een dunne ring met een stoer randje en de ander een brede ring die meer klassiek is? Kom eens samen bij ons langs om verschillende modellen te passen, zodat u een definitieve keuze kunt maken.

Trends

Vroeger werd er bijna alleen maar gebruik gemaakt van geelgoud. Tegenwoordig zijn er steeds meer trouwringen die gemaakt zijn van verschillende kleuren goud, vaak verfraaid met één of meerdere diamanten. Welke stijl en uitstraling past het beste bij u. Bedenk daarom waar jullie individueel en samen voor staan, wat is de uitstraling die het beste bij jullie past? U kunt kiezen voor een klassieke ring met alleen goud of een combinatie van materialen.  Bijvoorbeeld witgoud met paladium. Dit materiaal is stevig, duurzaam en mooi.

Tip: Bedenk aan welke vinger u de ring wilt gaan dragen en of dat is in combinatie met bijvoorbeeld de verlovingsring die u wilt blijven dragen. Wij adviseren u over de mogelijkheden.Boonk Juwelier trouwringen

Diamonds are forever

Weet u nog niet precies hoe uw trouwringen eruit moeten zien. Geen zorgen, er is genoeg keuze. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen, met of zonder briljant of kleurstenen, alles kan!

Ook voor trouwsieraden aan het juiste adres

Naast een uitgebreide collectie trouwringen bieden wij ook trouwsieraden. Heeft u een ketting, armband of oorbellen voor uw bruiloft nodig? Ons team ontvangt u met open armen!

"Top juwelier! Mooie collectie! Goede service!"

Gerelateerde artikelen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Gerelateerde bedrijven