Trouwen bij NAUPAR « Huwelijk

NAUPAR

Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad

088 2525000
info@naupar.com
www.naupar.nl

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Stap aan boord van een echte huwelijksboot en trouw onder volle zeilen. Een unieke manier om elkaar in romantische setting het Ja-woord te geven. Met uw familie, vrienden en verder alleen een eindeloos uitzicht om u heen wordt het een dag waar nog lang over nagepraat wordt!Naupar trouwen op het water

Bij NAUPAR kunt u als enige in Nederland op open water trouwen. Onder volle zeilen elkaar het Ja-woord geven. Midden op het Markermeer geeft u elkaar in de stralende zon het Ja-woord. Bij minder mooi weer kunt u binnen in de salon terecht voor de ceremonie. U trouwt niet op een adres, maar op bijvoorbeeld de coördinaten 54° 52" 12'!

Stilliggend in een pittoreske haven trouwen

Ook stilliggend in de haven van bijvoorbeeld Monnickendam, Hoorn en Enkhuizen zijn de schepen van NAUPAR officiële trouwlocaties. Een huwelijk was nog nooit zo intiem als in de beslotenheid van een schip. Op de achtergrond prachtige setting van een schilderachtige haven. Wanneer u dat wenst, kan één van de schippers u zelf officieel in de echt verbinden.Trouwen op het water

Trouwfeest op het water

Na de plechtigheid is het tijd voor een toost op het kersverse bruidspaar en om de bruidstaart aan te snijden. Aan boord kunt u met uw gasten genieten van een heerlijk diner waarna u tot in de late uurtjes kunt feesten aan dek of op de dansvloer.

NAUPAR| nautische partners

NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften, feesten en partijen, groepsvakanties en evenementen voor de zakelijke markt. NAUPAR heeft 11 thuishavens en een ongeëvenaarde verscheidenheid aan 101 unieke, traditionele zeilschepen.

Adresgegevens:
Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad
Tel: 088 2525000
E-mail: info@naupar.com
Internet: www.naupar.nl/trouwen

“Wij zijn op de nieuwe liefde getrouwd. Dit was zo ontzettend goed geregeld dat je echt onbezorgd een top dag krijgt op je huwelijksdag.. Echt een top bedrijf ze luisteren naar je en helpen je waar het kan!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Noord-Holland

Trouwen in Flevoland

Gerelateerde bedrijven