Trouwen bij Tenmar Tent & Event « Huwelijk

Tenmar Tent & Event

Sleperweg 15
6222 NK Maastricht

06 10558080
info@tenmar.nl
www.tenmar.nl

Genieten van jullie trouwdag

Ongedwongen chic dineren in de buitenlucht op een zomerse avond. Onder het hoge puntdak van de tent aan een lange tafel stijlvol gedekt. Omringd door de geur van bloemen en de glow van prikkabellampjes. Of een nazomerse ceremonie in de achtertuin onder een mooie stretchtent, met een houten vlondervloer, heaters en een biertap om tot diep in de nacht te feesten.
Stretchtent huren bruiloft Maastricht

Met een tent geen zorgen meer over het weer! Of de zon nu brandt of de regendruppels vallen, jullie kunnen altijd genieten in de beschutting van het tentdoek. Maar een tent is zoveel meer dan dat; het is er knus, gezellig en iedereen voelt zich verbonden.

Voor elke bruiloft een passende tent

We verhuren tenten in allerlei maten en kleuren. Geen idee wat past of staat? Wij staan voor jullie klaar met eerlijk advies. Wij verhuren onder andere mooie stretchtenten, met echte eucalyptushouten palen in diverse maten, groot en klein.
Tent huren voor bruiloft Maastricht

Toch liever iets anders, dan staat bijvoorbeeld de Dome Tent, de Pagodetent of de Octagon tent voor jullie ter beschikking. Vanaf 2024 kan jullie trouwdag ook plaatsvinden in onze nieuwste aanwinst, de sailcloth tent.

Wij hebben daarnaast een ruim aanbod in inrichting en andere toebehoren. De leuke loungeset? Geen probleem. O, en die witte stoeltjes die jullie nog willen? Natuurlijk regelen we die ook. Weer of geen weer, jullie dag wordt een feest.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de partner bij uitstek voor jullie bruiloft. Tenmar Tent & Event, voor elk feest of event, een passende tent.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

27 oktober: The Wedding Experience Limburg

Trouwen in Limburg

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven