Trouwen bij Muller & Co Berkel en Rodenrijs « Huwelijk

Muller & Co Berkel en Rodenrijs

Kerksingel 9
2651 CC Berkel en Rodenrijs

010 2260355
info@mullerenco.nl
www.mullerenco.nl

Muller & De grote dag

Opzoek naar een droomlocatie voor jullie bruiloft? Muller & Co is dé officiële trouwlocatie van Lansingerland, gevestigd in de oude dorpskern van Berkel en Rodenrijs aan de Kerksingel 9.  

Op onze unieke locatie kunnen jullie deze speciale dag door ons tot in de puntjes laten verzorgen. Samen met jullie maken wij van jullie bruiloft een onvergetelijke herinnering!
Trouwen in Berkel en Rodenrijs bij Muller & Co

Muller & De Binnentuin

De Binnentuin is het gehele jaar door prachtig aangekleed, ook kan deze volledig overkapt en verwarmd worden. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken om het weer. Trouwen bij Muller & Co is altijd een feest! Wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven kan er geproost worden met een glas feestelijke bubbels en een heerlijk stuk taart. Aansluitend kan er genoten worden van onze dinersuggesties; een heerlijk uitgeserveerd diner, een Walking Dinner in een informele sfeer of een uitgebreide seizoens-BBQ. Ook de feestavond verzorgen wij tot in de puntjes; van drankarrangement met diverse soorten happen tot DJ, alles kan onder één dak bij Muller & Co!

Vertel ons hoe jullie mooiste dag er uit ziet! Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, want één ding is zeker; ieder huwelijk is uniek en zo voelen wij dat ook! Graag nodigen we jullie uit om onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn jullie wensen te bespreken, om zo een geheel op maat gemaakt voorstel te maken voor jullie!

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.mullerenco.nl of bel ons voor het maken van een afspraak.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven