Dark_loader
Trouwen bij De Boereplaats « Huwelijk
Staticmap?center=52.7244735,4.8257896&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.7244735,4

De Boereplaats

Jonkerstraat 31
1738 BP Waarland

06 30370991
info@deboereplaats.nl
www.deboereplaats.nl


Landelijke trouwlocatie

Trouwen! Op zoek naar een bijzondere, romantische en sfeervolle locatie voor deze onvergetelijke dag? De Boereplaats biedt u de mogelijkheid, om in een landelijke omgeving elkaar officieel het 'Ja-woord' te geven.

Bij ons zult u geen stress ondervinden van heen en weer rijden tussen locaties. De mooiste dag van uw leven kunt u van A tot Z bij ons op het ‘boerenerf’ doorbrengen.
Trouwlocatie Schagen De Boereplaats

Buiten feesten of in de Kas

Denk aan een intieme plechtigheid in onze tuin tussen de fruitbomen met vervolgens een verzorgd diner onder de landelijke veranda van onze Boet. In de avond breekt het feest los buiten in de tuin als het weer het toelaat en anders in onze prachtige Kas. Als afsluiter kan het bruidspaar zich terugtrekken in de romantisch Hooiberg, onze eigen bruidssuite! Klinkt geweldig, toch? En dan heeft u de foto’s nog niet eens gezien!
Trouwlocatie Schagen De Boereplaats

Meer dan een trouwlocatie

De Boereplaats is begonnen als ‘Bed&Breakfast’ en inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende horecazaak met als specialisme schitterende trouwerijen en andere feestelijkheden. Gastvrouw Annet en Chef-kok Olaf staan voor hoogwaardige kwaliteit en uw gewenste beleving wordt er altijd op maat gemaakt. Naast trouwen en feestvieren wordt er veel gedineerd, vergaderd en overnacht aan de Jonkerstraat 31 te Waarland.

Gerelateerde bedrijven