Webshopprofiel van Beenmode.nl - Dé bruids- Beenmode & Shapewear specialist « Huwelijk

Beenmode.nl - Dé bruids- Beenmode & Shapewear specialist

Driehoeven 16
5076 BB Haaren

085 902 8001
info@beenmode.nl
www.beenmode.nl

Specialist in beenmode & shapewear voor de bruid

Wanneer je die prachtige jurk aan hebt, wil je er niets liever dan stralend uit zien. Deze belangrijke dag maak je als bruid maar één keer mee.

Op zo'n dag wil je je niet storen aan kleine details die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden, zoals doorschijnend of te strak ondergoed of een lelijke panty. Daarom is het goed om op tijd na te denken over het ondergoed en de panty die je gaat dragen onder je jurk.

Beenmode

Wanneer je gaat voor een traditionele trouwjurk dan zie je je benen als het goed is niet.Toch is het belangrijk dat je hieronder de juiste panty of kous kiest. Hierbij is de kleur super belangrijk en altijd afhankelijk van de kleur van je jurk. Wil je het op safe spelen?

Kies dan voor een transparante huidkleurige panty die net iets donkerder is dan je eigen teint. Zo krijgen je benen een natuurlijke bronze teint. Wil je op deze romantische dag iets speciaals aan? Kies dan voor stay-up kousen met kant.

Beenmode.nl

Shapewear

Kies je voor een zeemeermin- of trompetjurk? Dan is het lijfje nauwsluitend en de rok los. Shapewear dat hier het beste bij past is in de vorm van een jurkje of onesie. Ga je voor een opvallende A-lijn of prinsessenjurk? Dan staat de rok bol en is het lijfje smal. Hierbij past een bustier of korset het allerbest.

Natuurlijk kan de door jou gekozen jurk ook strapless zijn. Wanneer je een schoudervrije jurk hebt, wil je dus geen bandjes zien. Kies dan voor strapless shapewear. Is de jurk wel hoog gesloten met bijvoorbeeld mouwtjes? Dan kan je bijna alle soorten shapewear dragen. Heeft jouw trouwjurk een prachtig laag uitgesneden rug? Kies dan voor shapewear dat eveneens laag is uitgesneden.

Shapewear is al lang niet meer oudbollig, saai of gênant. Top merken als Spanx, Nancy Ganz of Wolford maken prachtige figuur corrigerend items met ingewerkte structuren die niet door de jurk heen komen. Zo zie je er niet alleen prachtig en strak uit in je jurk, je voelt je ook nog een stuk zelfverzekerder wanneer alles perfect op zijn plek zit.

Graag persoonlijk advies? We staan graag klaar. Bel ons op +31 85 902 8001

"Ik twijfelde over een passend corrigerend broekje voor onder mijn trouwjurk. Beenmode heeft me enorm goed geholpen via whatsapp welke het best passend zou zijn. Fantastische service!"

Gerelateerde artikelen

Corrigerend bruidsondergoed voor onder je trouwjurk kiezen? Wij geven tips!

Poirier, een tipje van de sluier gelicht…

POIRIER: Foundation & Fashion

De wereld van de bruidslingerie

Gerelateerde webshops

SOSHIN

De mooiste panty’s en kousen vind je bij SOSHIN! Ben jij op zoek naar de meest comfortabele panty, kousen of sokjes voor jouw bruiloft en...

www.soshin.nl

Beenmode.nl - Dé bruids- Beenmode & Shapewear specialist

Specialist in beenmode & shapewear voor de bruid Wanneer je die prachtige jurk aan hebt, wil je er niets liever dan stralend uit zien. Deze...

www.beenmode.nl

Curveswear

Shapewear meets Fashion Goed ondergoed laat je kleding er beter uit zien. Onder je trouwjurk is dat waarschijnlijk nog belangrijker. Corrigerend ondergoed of shapewear kan...

www.curveswear.com