Trouwen bij Sabine van Wijk « Huwelijk

Sabine van Wijk

Emmalaan 12
4191 EK Geldermalsen

06 48496875
info@sabinevanwijk.nl
www.sabinevanwijk.nl

Een onvergetelijke trouwceremonie

Ik hou van liefdesverhalen, echte liefdesverhalen in welke vorm dan ook. Daar gaan mijn ogen van twinkelen. Als jullie betrokken, enthousiaste en persoonlijke trouwambtenaar / ceremoniespreker ga ik ervoor zorgen dat jullie ceremonie een onvergetelijk moment en uiteindelijk jullie herinnering voor het leven wordt. 

Jullie willen toch ook dat jullie ceremonie vol zit met mooie momenten, grappige anekdotes, herinneringen om op terug te kijken met een lach en een traan? Waar jullie verhaal centraal staat en jullie verre van een standaard verhaal krijgen, Ja toch!
Trouwambtenaar Sabine van Wijk

Ceremoniespreker

Een ceremonie precies zoals jullie dat willen en nog belangrijker; waar jullie maar willen! Op die unieke locatie, bijzondere tijdstip of andere wensen? Er zijn geen beperkingen.

Bij een ceremoniële verbinding wordt er gewoonweg niet officieel getrouwd. Het officiële gedeelte kunnen jullie bijvoorbeeld op een maandagochtend op het gemeentehuis doen (meestal gratis) of ander moment. Maakt het jullie ceremonie dan minder speciaal? Juist niet! Jullie ceremonie draait juist alleen maar om de liefde en het intieme moment dat wij samen delen met al jullie dierbaren. Tuurlijk zeggen we JA en tekenen wij de aktes, die speciaal door mij gemaakt zijn.

Steeds meer bruidsparen kiezen voor deze optie. Waarom? Omdat het jullie liefdesfeestje nog meer jullie maakt. Omdat er geen beperkingen zijn en omdat er nog meer interessante voordelen aan kleven.
Sabine van Wijk Trouwambtenaar

Burgerlijk huwelijk 

Het burgerlijk huwelijk is de wettelijke verbinding die jullie samen aan gaan. Meestal gebeurt dit op het gemeentehuis of op een officiële trouwlocatie van de gemeente. Willen jullie dit prachtige moment een persoonlijker tintje geven? Een ceremonie die niet standaard is, maar die een herinnering voor het leven geeft? Een ceremonie die jullie laat stralen, beleven en voelen? Ook dan kunnen jullie voor mij kiezen. Ik word jullie BABS voor één dag!

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven