Trouwen bij DouweHoekstra Trouwambtenaar « Huwelijk

DouweHoekstra Trouwambtenaar

Mien Ruyslaan 54
7701 ZE Dedemsvaart

0523 851111
douwe@douwehoekstra.com
www.douwehoekstra.com

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Misschien vinden jullie het wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de ceremonie en ik wil jullie natuurlijk graag officieel in de echt verbinden.
 
Elke reden is een goede reden
Elk moment is een goed moment
om te zeggen: ‘Ik hou van jou’

Persoonlijke Ontmoeting

In dit gesprek maken wij kennis met elkaar en gaan wij kijken naar alle wensen die er zijn. Voordat jullie besluiten dat ik jullie ga trouwen, is het natuurlijk belangrijk dat er een klik is. Ook moet het gevoel van jullie kant goed zijn, dat ik het huwelijk ga voltrekken.
Trouwambtenaar Douwe Hoekstra
 

Het gaat om Jullie

De ceremonie moet persoonlijk zijn, het gaat tenslotte om jullie! Ik vraag jullie het hemd van het lijf om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk informatie krijg en jullie nog beter leer kennen. Ik zal vragen naar de eerste ontmoeting, maar ook ben ik benieuwd naar de kleine dingen die jullie leuk vinden aan elkaar. Daarna ga ik aan de slag en maak ik van ons gesprek een persoonlijk verhaal.
 

Jullie wensen zijn het Belangrijkst

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo! Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie.
 
Geen enkele wens is mij te gek! Spreek het uit en geef aan hoe jullie de ceremonie graag zien want dan weet ik zeker dat er volmondig JA! gezegd wordt!
 
Mag ik jullie bruiloft bijzonder maken?
Kopje Koffie?
 
Oh ja: wisten jullie al dat ik de trouwambtenaar mag zijn bij Married at First Sight 2023?

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Tour de vloer

Gerelateerde bedrijven