Trouwen bij Regina de Jong « Huwelijk

Regina de Jong

Trouwambtenaar
9035 DN Dronryp

06 12318316
info@reginadejong.nl
www.reginadejong.nl

Regina trouwt jullie

Jullie liefdesverhaal vertellen op een manier die 100% bij jullie past…met een klein beetje magie en op een heerlijke relaxte en plezierige manier. Dat ben ik: Regina de Jong, zelfstandig trouwambtenaar.

Mag ik jullie liefdesverhaal vertellen?

Want een verhaal vertellen is het mooiste wat er is! Graag vertel ik jullie mooie “Lovestory” tijdens jullie trouwceremonie. Jullie verhaal als boeiend uitgangspunt om de plechtigheid en toespraak naar jullie stijl in te richten, zodat jullie trouwdag onvergetelijk prachtig zal zijn. Om de huwelijksvoltrekking bijzonder te maken zal ik symboliek, humor en eigenheid van jullie als paar via de toespraak terug laten komen. Ik zorg ervoor dat jullie trouwplechtigheid een feestelijk ontspannen ceremonie is, die in stijl voltrokken wordt.
Trouwambtenaar Regina de Jong

Als voorbereiding leer ik jullie graag kennen om al de wensen, dromen, ideeën en verhalen te horen om met elkaar een fijne, persoonlijke ceremonie vorm te geven. Ik denk mee over hoe jullie bijvoorbeeld jullie kinderen op een leuke en prettige manier een rol kunnen geven in de ceremonie, of hoe je de leegte van een dierbare kan verwoorden.

In mijn vrije tijd houd ik enorm van gezelligheid. Een bakje koffie of wijntje drinken met vrienden of familie. Weekendjes weg om de wereld te ontdekken. In de zomer heerlijk genieten van Vlieland en in de winter schaats ik als het kan op natuurijs.

Mijn leven deel ik met mijn jeugdliefde, waar ik al meer dan 30 jaar mee samen ben en waar ik 4 fantastische kinderen mee gekregen heb. Naast het moederschap en zelfstandig trouwambtenaar, trouw ik ook in de gemeente Leeuwarden in mijn functie als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Als zelfstandige (als BABS) trainer en coach, help ik vanuit die rol anderen om het vak van trouwambtenaar te leren en om ze verhalen te leren vertellen.

Mag ik jullie liefdesverhaal vertellen?

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Friesland

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven