Trouwen bij Willy Vertelt « Huwelijk

Willy Vertelt

Kalverweidendijk 46
7091 RN Dinxperlo

06 30611231
willyvertelt@gmail.com
www.willyvertelt.nl

Trouwen doe je vanuit liefde en liefde komt vanuit je hart. Wat is er nu mooier dan dat twee mensen zich in de echt willen verbinden met elkaar?

Tegenwoordig is alles mogelijk en kun je trouwen of een verbintenis aangaan waar je maar wilt. "Niet hoe het moet, maar hoe het kan" en weet: niets is te gek!! Of je nu trouwt in het gemeentehuis, je eigen tuin, het bos, op een boot of in een luchtballon, het moet voor jullie goed voelen.Willy Vertelt

Ik zou het heel bijzonder vinden om hier onderdeel van uit te mogen maken. Mensen ontmoeten en verhalen schrijven, daar word ik blij van.

Mijn werkwijze:

Ik kom graag van tevoren langs of ontvang jullie bij mij thuis om naar jullie prachtige verhalen of anekdotes te luisteren. Zo krijg ik een goed beeld van wie jullie zijn. Desgewenst stel ik bijvoorbeeld jullie ouders en/of vrienden ook een aantal vragen, om het liefdesverhaal nog completer en mooier te kunnen maken.

Deze informatie verwerk ik daarna in een warme en persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie. Tussendoor houden we veel contact en ben ik 24/7 voor jullie bereikbaar. Kort van tevoren komen we nog een keer bij elkaar om de hele ceremonie door te nemen en de puntjes op de i te zetten. Zo kunnen jullie ontspannen aan jullie mooie en bijzondere huwelijksdag beginnen. En hebben jullie nog maar één missie: Genieten van deze bijzondere dag!!!

En zijn er ook kinderen aanwezig? Dat is altijd fijn en gezellig!! We kijken samen of zij ook een speciale rol kunnen vervullen tijdens de ceremonie.Willy Vertelt trouwambtenaar

Wie is Willy Wienholts:

Ik ben Willy Wienholts, geboren en getogen in de Achterhoek, en woon op een fijne plek aan de rand van Dinxperlo. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen, waarvan er één al het huis uit is.

Ik ben gek op lekker eten, uitgaan met vrienden, tradities, feestjes en theater. Je mag mij 's nachts wakker maken voor een heerlijke bitterbal of een stuk chocoladetaart.

Naast mijn werk als ceremoniespreekster geef ik regelmatig lezingen door de hele regio. Ik houd van uitdagingen en ben erg leergierig. Zo heb ik verschillende scholingen en opleidingen gevolgd op het gebied van rouw en trouw. De combinatie van uitvaartspreker en trouwambtenaar/ceremoniespreker vind ik superleuk om te doen.

Willy Wienholts trouwambtenaar

Ik trouw in: Overijssel, Gelderland, Achterhoek en Twente

Ik ben (nog) niet beëdigd; als ceremoniespreker is dit ook niet nodig. Wanneer jullie mij als BABS voor 1 dag willen, sta ik hier zeker voor open. Naast Nederlands spreek ik ook het Achterhoeks dialect zoals dat in de omgeving van Dinxperlo gesproken wordt. Andere talen moet je niet willen dat ik die uitspreek. 😄

Stijl: betrokken, persoonlijk, empathisch, humorvol, warm, spontaan, vrolijk

Prijs: € 450,00 incl. BTW. Ik reken € 0,25/km vanaf 25 kilometer buiten Dinxperlo.

Bel, app of mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking en ik vertel jullie graag meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven