Trouwen bij Arlette van de Kemp Trouwambtenaar « Huwelijk

Arlette van de Kemp Trouwambtenaar

Jan Roggeveenweg 42
1861 NK Bergen

06 20934390
arlettevandekemp@quicknet.nl
www.arlettevandekemp.nl

Een dag om nooit te vergeten!

Allereerst van harte met jullie stap naar een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Jullie zijn je aan het oriënteren voor een trouwambtenaar en zijn (ook) bij mij terecht gekomen. Wat leuk! Kies vooral een trouwambtenaar die jullie aanspreekt. Wat zou het leuk zijn als ik dat ben!Arlette van de Kemp trouwambtenaar

Wie ben ik?

Ik ben Arlette van de Kemp, geboren in 1961 en ik woon in Bergen NH, met mijn echtgenoot. Samen hebben we 2 lieve dochters die beiden met hun partners op zichzelf wonen.

Wat doe ik?

Voor mij is het fijn om met mensen om te gaan, gezien mijn andere werkzaamheden is dat niet verwonderlijk. Ik werk namelijk ook als trainingsactrice en ben gastvrouw in Taqa theater de Vest in Alkmaar. Daarnaast werk ik ook als stemacteur/voice over, het kan zomaar zijn dat je mijn stem als eens gehoord hebt op een bedrijfsfilm of bij een luisterboek. De bovenstaande werkzaamheden plan ik zelf in, dus ik bepaal zelf wanneer ik werk. Dat maakt het inplannen van voorgesprekken en de huwelijken voor mij heel eenvoudig.trouwambtenaar Arlette van de Kemp

Mijn werk als trouwambtenaar

Als jullie voor mij kiezen dan maak ik graag kennis met jullie. Als de klik er is gaan we verder in gesprek en maak ik van jullie levensverhaal een mooie speech. Vervolgens mogen jullie mij altijd vragen stellen via mail of app of telefonisch. Ik streef ernaar om binnen 24 uur te antwoorden, over het algemeen lukt dat nog veel eerder. Ik betrek graag, als dat gewenst is, kinderen bij een huwelijk. Uiteraard alles geheel in overleg.

Goed om te weten

Meestal is het meeste wel geregeld als ik in beeld kom. Mochten jullie toch nog op zoek zijn naar een fotograaf of bijvoorbeeld muziek voor bij de ceremonie en/of het feest, of zegt de kapster op het laatste moment af? Ik heb connecties in bovenstaande branches. Voor de duidelijkheid: ik heb absoluut geen belangen hierin, voor jullie dus geen enkele verplichting, ik kan jullie mogelijk verder helpen in een eventuele zoektocht.

Wie weet tot ziens en veel plezier met de voorbereidingen, geniet ervan!

Liefs, Arlette

“Wat heb je ons fantastisch getrouwd!! Je bent voor ons echt onze steun geweest. En je hebt een heel fijn persoonlijk verhaal over ons neergezet. Ook de handtekeningen van onze kinderen liep perfect. We zijn zo blij dat ze alle vijf in het trouwboekje staan, top geregeld!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven